Ali Fuat Erbil kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ana Sayfa » Kim Kimdir » Ali Fuat Erbil kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Ali Fuat Erbil kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Son zamanlarda doların artması sonucu internette aranmaya başlanan Ali Fuat Erbil kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorulara yanıt getiriyoruz.

Dolar açıklaması sonrasında internet üzerinde Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil kimdir gibi sorular aranmaya başlandı. İnsanlar dola ile ilgili açıklama sonrasında bir kısmı “Garanti Bankası Genel Müdürü kimdir” sorusuna yanıt bulmak için araştırıyor. Ayrıca aramalar içerisinde “Ali Fuat kimdir, kaç yaşında ve nereli” gibi sorularda çok aranmakta. Aşağıda bu sorulara kısa ve öz olarak yer verdik.

Ali Fuat Erbil kimdir?

1968 doğumlu olan Erbil 2018 yılı içerisinde 50 yaşında olmuş oluyor. Üniversite hayatına bakılacak olunursa;  Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Bilkent Üniversitesi İş İdaresi Yüksek Lisans (MBA) ve İstanbul Teknik Üniversitesi Bankacılık ve Finans doktora programları mezunu. İş hayatında çeşitli özel sektör kuruluşları ve bankalarda yönetici olarak çalıştı. Daha sonrasında 1997 yılında Garanti Bankası’na Şubesiz Bankacılık/Dijital Dağıtım Kanalları Birim Müdürü olarak bünyesine girdi.

30 Nisan 1999 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bu süreçte GMY olarak Bireysel Bankacılık, Kurumsal Bankacılık, Yatırım Bankacılığı, Finansal Kurumlar ve İnsan Kaynakları gibi pek çok alandan sorumlu olarak çalıştı. Erbil, 2 Eylül 2015 tarihinden itibaren Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürüyor. Ayrıca Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş., Garanti Faktoring A.Ş., Garanti Finansal Kiralama A.Ş., Garanti Ödeme Sistemleri A.Ş. ve Garanti Bilişim Teknolojisi ve Tic. T.A.Ş. kuruluşlarında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta. Bu sorumluluklarına ek olarak Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de üstlenen Erbil’in, bankacılık ve işletmecilik dallarında 24 yıllık bir tecrübeye sahip.

Ali Fuat Erbil kimdir? Kaç yaşında ve nereli? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

mahmut07 Kasım 2018

Bilgilendirme güzel olmuş teşekkürler.

osman19 Ağustos 2019

Çok açıklayıcı. Muhteşem. Elinize sağlık.

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Gears of War 4’e Büyük Güncelleme ERR_CONNECTION_REFUSED hatası nedir? Nasıl çözülür? Dünyanın en pahalı askeri araçları listesi! İşte o liste! Mozilla Firefox acil düzeltme eki yayınlandı Instagram en çok takipçisi olan ünlüleri açıkladı CloudFlare Logosunu Değiştirdi!

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır