Altuğ Verdi’yi şehit eden İsmail Hakkı Saracoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ana Sayfa » Gündem » Altuğ Verdi’yi şehit eden İsmail Hakkı Saracoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Altuğ Verdi’yi şehit eden İsmail Hakkı Saracoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Bugün saat 15.00 sıralarında polis memuru İsmail Hakkı Saracoğlu, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi vurarak şehit etti. İnsanlar yaşanan bu üzücü olayın ardından internette emniyet müdürünü vuran İsmail Hakkı Saracoğlu ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki İsmail Hakkı Saracoğlu kimdirİsmail Hakkı Saracoğlu kaç yaşında, nereli sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

İSMAİL HAKKI SARACOĞLU KİMDİR?

Rize kent merkezindeki İl Emniyet Müdürlüğü binasından silah sesleri duyuldu. Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, makam odasında bir polis memuru tarafından silahla vuruldu. Verdi, Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Verdi hayatını kaybetti.

Saldırıyı düzenleyenin Derepazarı İlçe Emniyet Amirliği Trafik Şube’de görevli polis memuru İsmail Hakkı Saracoğlu olduğu belirlendi. Saracoğlu’nun 14 yıldır polis memuru olduğu öğrenildi. Saldırganın da yaralı olduğu ifade ediliyor.

Derepazarı ilçesinde görevli polis memuru İsmail Hakkı Saracoğlu, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne geldi.Cep telefonu ve silahını güvenlikte bırakarak Verdi’nin makamına giren İsmail Hakkı Saracoğlu, bir süre görüştükten sonra buradan ayrıldı.

Cep telefonu ve silahını aldıktan sonra geri dönen İsmail Hakkı Saracoğlu, koşarak girdiği makam odasında, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal’ı silahla vurdu.

TAYİN SORUNU VARMIŞ

Emniyet Müdürü Verdi ile yer değişikliği için görüşmek istediği öğrenilen İsmail Hakkı Saracoğlu, güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Altuğ Verdi’yi şehit eden İsmail Hakkı Saracoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

şener bayraktar11 Aralık 2018

Koruma polisliği böylemi oluyor. yazık. Herkes işini özveri ile yapmalı ve işini bilmeli. psikiyatrisi bozuk memurlar ,
güney doğuda özel harekatta görev yapanlarda o bölgeden uzaklaştıktan sonra adaptasyon sorunu gözardı edilmemeli. koruma polisleri sıfır

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Dünyanın İlk “Transformer”ını üreten Yerli Firma Twitter’dan Büyük Canlı Yayın Hamlesi! Türk Telekom Selfy Mor XL tarifesi 10 GB internet paketi Instagram mavi tik nasıl alınır? Hesap doğrulama (Onaylatma) 2019 Netflix İçerik Üreticilerini Zengin Edecek Batman oyunu final bölümünü yayınlayacak

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır