Amazon yakında kendi posta servisini kullanacak

Ana Sayfa » Gündem » Amazon yakında kendi posta servisini kullanacak
Amazon yakında kendi posta servisini kullanacak

Amazon yakında kendi posta servisini kullanacağını duyurdu.

Dünya devi online ve yakın zamandaki açılan dükkanları ile yerel olmaya çalışan alışveriş sitesi Amazon çok yakın bir zamanda kendi posta servisini kullanmaya başlayacaklarını açıkladı. Şirket şimdiye kadar bu konuda hiçbir şey doğrulamamıştı. Şirket sadece müşterileri site üzerinde alım-satım yapmak ve büyümek için daha hızlı ve düşük maliyetli dağıtım seçenekleri yaratmak için her zaman yenilikler yapmaya başlayacaklarını söylemişti.

Amazon önümüzdeki haftalarda dağıtım hizmetini başlatak

FedEx, UPS ve US Post Service gibi dağıtım şirketleri, ticaretin sıkı döndüğü satış sitesinde, satışı yapılan ürünlerden çok para kazanıyor. Şirket bu süreç ile bunu kendi lehine çevirmekte kararlı gibi gözüküyor. Yeni bir söylentiye göre şirket, kendi satıcılarının ürünlerini tek başına nakletmesini sağlayacak yeni bir programı test ediyor. Wall Street Journal, Amazon’un önümüzdeki haftalarda kendi dağıtım hizmetini başlatacağını bildirdi. Bildiriye göre “Shipping with Amazon” adı verilecek. Bu yılın ilerleyen aylarında ülke çapında diğer şehirlere yayılmadan önce yalnızca Los Angeles‘ta test edilebilecek. Ayrıca satış gerçekleştiren üçüncü şahıs şirketlerden toplayıp kendi teslim edeceği ya da teslimat için FedEx ve UPS gibi servislere ileteceği düşünülüyor. Diğer rakip firmalar ile mücadele edebilmek için kargo ücretini daha uygun bir miktara çekmesi gerekiyor. Bu sayede şirket dağıtım işinde de kar ederek maddiyat konusunda katkı sağlayacak.

Amazon yakında kendi posta servisini kullanacak - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Panasonic’in Yeni Sensörü Otomobillerde Gece Görüşünü İyileştirecek Uber’e Rakip Japonya’dan Çıktı En çok izlenen yabancı diziler listesi 2017 SsangYong’un Yeni XAVL ve G4 Rexton Konspeti, İstanbul Auto Show 2017’de Tanıtıldı Android O, Yayınlanma Tarihi ve Güncelleme Alacak Telefonlar Gears of War 4’e Büyük Güncelleme

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır