Apple ürünlerinin ortalama ömrü açıklandı

Ana Sayfa » Teknoloji » Apple ürünlerinin ortalama ömrü açıklandı
Apple ürünlerinin ortalama ömrü açıklandı

Bir analist şirketi Apple ürünlerinin ortalama ömrünü ortaya koydu.

Bazı tüketici elektroniği bugünlerde bu kadar pahalı olmakla birlikte, özellikle bazılarının, iPhone X‘in kullanım ve Apple ürünleri söz konusu olduğunda, her sürümü denemek ve devam etmek için sürekli olarak yıllık olarak cihazlarını yükseltmeleri mümkün değil. En güncel iPhone deneyimi içinde 999 doları gözden çıkartmak gerekecek. Diğer ürünlerini de göz önünde bulundurulduğunda fiyatlar biraz daha yükselmekte.

Bu nedenle, bazı kullanıcıların cihazlarını yükseltmek için çok pahalı olduğu için cihazlarını daha uzun süre sağlam tutabiliyorlar. Ancak tam olarak ne kadar süreyle sağlam tutacakları anlaşılabilir değil. Bu tüketiciden tüketiciye değişiklik gösterir. Ancak Asymco analisti Horace Dediu, kamuya açıklanan rakamlara dayanarak bir Apple cihazının ömrünün yaklaşık ne kadar olduğunu hesapladı.

Analist şirketi, Apple cihazlarının ömrünün yaklaşık 4 yıl olduğunu söylüyör

Asymco analisti Horace Dediu, kamuya açıklanan rakamlara dayanarak teknoloji şirketinin cihaz ömrünün yaklaşık 4 yıl olduğunu hesapladı. Dediu, her iki ayda bir teknoloji şirketi tarafından kaç tane cihaz satıldığı üzerine hesapladığı rakamları gözden geçiriyor. Ayrıca, şirketin geçtiğimiz günlerde 1,3 milyar dolara yayınladığı nadir aktif cihazlar figürüne de dayanıyor. Dediu’ya göre, satılan cihazların sayısıyla birlikte aktif cihazların sayısıyla orantı kurarak, ortalama cihaz ömrünün yaklaşık olarak hesaplamak için kullanılabilir.

İlginçtir ki, şirketin ürünlerinin ortalama ömrünün her çeyrekte arttığı görülüyor. Tüketicilerin Apple ürünlerini eskisinden daha da uzun süre korunduğu ve bunu yapmaya devam edeceği düşünülüyor.

Apple ürünlerinin ortalama ömrü açıklandı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Özelliklerine göre en iyi akıllı fişler 2018 YouTuber Ali Can hayatını kaybetti Tesla Roadster’ın ‘Plaid’ moduna ait video yayınlandı Mafia III’e İlk Hikaye Genişletmesi Mart’ın Sonunda Geliyor HP, 50.000 dizüstü bilgisayarının pillerini geri çağırdı Super Mario 3 Günde 14 Milyon Dolar Hasılata Ulaştı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır