Apple %100 yenilenebilir enerji ile çalıştıklarını açıkladı

Ana Sayfa » Bilim - Çevre » Apple %100 yenilenebilir enerji ile çalıştıklarını açıkladı
Apple %100 yenilenebilir enerji ile çalıştıklarını açıkladı

Apple %100 yenilenebilir enerji ile çalıştıklarını açıkladı.

Şirket, yeşil çabaları ve ürünlerini mümkün olduğunca yeşil hale getirmek için çaba sarf ettikleri her zaman övünüyor. İster ürün ambalajını, hem de geri dönüştürülmüş kağıttan el kitaplarını hazırlıyor. Genel olarak ürünlerin mümkün olan yerlerde yenilenebilir malzemelerin kullanılmasını sağlıyor. Faaliyetlerinin yenilenebilir enerji ile güçlendirildiğinden emin olmak için çalışıyor.

Şirketin ürünlerinin yenilenebilir malzeme kullanma konusunda hassasiyetini düşünürken, iyi haber şu ki, operasyonları açısından Apple %100 yenilenebilir enerji üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Bu, şirketin perakende mağazaları, ofisleri ve veri merkezleri gibi dünyanın dört bir yanındaki operasyonlarını kapsamaktadır.

Apple üretimini %100 temiz enerji ile güçlendirmek için 23 tedarikçiyle çalışıyor

Buna ek olarak şirket, Apple üretimini %100 temiz enerji ile güçlendirmek için dokuz ilave imalat ortağı ikna etmeyi başardıklarını da açıkladı. Şirkete göre bu, şirketin yeşil ürünler üretimine odaklanmış toplam 23 ortak tedarikçiden oluşmakta.

Apple‘ın CEO’su Tim Cook‘a göre, “Dünyayı bulduğumuzdan daha iyi bir şekilde bırakmaya kararlıyız. Yıllarca süren yoğun çalışmalardan sonra bu önemli dönüm noktasına ulaştığımız için gurur duyuyoruz. Gelecekte bildiğimiz, ürünlerimizdeki malzemeler ile mümkün olanın sınırlarını, geri dönüşüm yöntemlerini, tesislerimizi ve tedarikçilerimizle çalışmalarımızı yeni yaratıcı ve ileriye dönük yenilenebilir enerji kaynakları oluşturmak için zorlayacağız. ” açıklamasında bulundu. Apple’ın duyurusu, birkaç gün önce Google’ın kendi duyurularının hemen ardından, %100 yenilenebilir enerji ile çalıştıklarını açıkladı.

Apple %100 yenilenebilir enerji ile çalıştıklarını açıkladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Samsung’un Varisine 5 Yıl Hapis Cezası ! Google Play cinsel içerikli reklama sahip oyunları kaldırdı Burger King, Facebook üzerinden sipariş alacak PewDiePie Canlı Yayında Irkçılık Yaptı DNA Bilgisayarlar Gerçek mi Oluyor? Vine Eski Videolarını Arşiv Haline Getirdi

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır