BMW araba abonelik hizmeti için pilot program başlatabilir

Ana Sayfa » Otomobil » BMW araba abonelik hizmeti için pilot program başlatabilir
BMW araba abonelik hizmeti için pilot program başlatabilir

BMW yakın zamanda bir araba abonelik hizmeti için pilot program başlatacağı ortaya çıktı.

Şu anda abone olduğumuz çeşitli abonelik hizmetleri var. Buna bulut depolama hizmetleri, müzik akışı, video akışı, yazılım abonelikleri ve daha fazlası dahildir. Ancak otomobil üreticilerinin otomobil abonelik hizmetlerine yönelmeye başladıkları gözleniyor çünkü BMW yeni fikriyle gün yüzüne çıkıyor.

BMW araba abonelik hizmeti “Access by BMW” uygulaması üzerinden hizmet verecek

Bloomberg’den gelen bir raporda şirketin, önümüzdeki hafta içinde Nashville, Tennessee‘de pilot programın gerçekleştirileceği bir araba abonelik hizmeti sunacak gibi görünüyor. Şirketin kendisi sadece bu yıl için bir abonelik pilotunun planlandığını söylese de, planlara aşina olan bir kişi Bloomberg’e programın önümüzdeki hafta Nashville, Tennessee‘de başlayacağını söyledi. Servis, “Access by BMW” olarak adlandırılmakta. Kaynağa göre 2 Nisan’dan itibaren yerel bir bayi aracılığıyla satışa sunulacak.

BMW, bir araba abonelik hizmetini düşünen ilk şirket değil Porsche de benzer bir hizmeti açıkladı. Şirketin otomobil abonelik hizmetinin ayrıntıların kıt olduğu için ne olacağından emin değiliz. Ancak Porsche‘nin sunduğu gibi bir şey varsa, müşterilerin istedikleri zaman otomobilleri değiştirebilecekleri anlamına gelir (belirli sınırlamalarla birlikte). Tabii ki, aylık ücret karşılığında.

Sonuç olarak şirket yolcu paylaşımı daha da önem kazanırken, otomobil üreticileri genç müşteriler arasında rekabet etmenin yollarını arıyorlar. Bu bağlamda, şirketin bu yılın başlarında müşterilerinin araçlarını kiralamasına veya bir binek-paylaşım hizmeti ile kullanmasına olanak tanıyan yeni bir kiralama programı başlattı. Şirket henüz resmi olarak yeni programı onaylamadı, ancak bu yılın başlarında şirket bunun düşündükleri bir şey olduğunu, ancak ayrıntıya girmeyi reddettiğini ima etti.

BMW araba abonelik hizmeti için pilot program başlatabilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Vodafone’dan Kullanıcılarına Ramazan Kampanyası! iPhone kilitleyen kod sorunu için güncelleme gönderdi Steam, Dini Temalı Dövüş Oyununu Yasakladı DuckDuckGo 15 Milyar Aramaya Ulaştı YouTube, Video Editörünü Kaldırıyor Özelliklerine göre en iyi akıllı fişler 2018

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır