Bold Pilot atının sahibi Halis Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Ana Sayfa » Sosyal Medya » Bold Pilot atının sahibi Halis Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli?
Bold Pilot atının sahibi Halis Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Çukur dizisinde Cumali ve Halis Karataş karşılaşması dikkatleri üzerine çekti. Halis Karataş eski ününe tekrar sahip oldu. Diziyi izleyenler bu ikiliyle ilgili araştırma yapmaya başladı. Bold Pilot atının sahibi Halis Karataş kimdir sorusu insanlar tarafından araştırılıyor. Bold Pilot kimdir sorusuyla ilgili detayları sizin için araştırdık.

Bold Pilot kimdir?

Bold Pilot (d. 21 Nisan 1993 – ö. 30 Nisan 2015) Özdemir Atman’ın yetiştiricisi olduğu Atman Ekürisi’ne ait İngiliz kanı taşıyan Türk yarış atıdır. İlk yarışına Veliefendi’de, 28 Mayıs 1995 tarihinde 900 m. çim pistte çıkan Bold Pilot Şartlı-1 olarak Asuvan koşusu olarak düzenlenen bu yarışı Halis Karataş idaresinde birinci olarak tamamladı. Daha sonraki yarış kariyerinde iki yaşlılık döneminde 1200 çim pistte 1995 yılı Kısa Vade – 8 Burhan Karamehmet Koşusu, 1400 çim pistte Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth Koşusu, Türk yarış camiyası tarafından iki yaşlı ingiliz taylarının en önemli yarışı olarak kabul edilen 1600 çim pistte Grup – 1 Çaldıran Koşusu’nu kazandı. Üç Yaşlılık Döneminde Türkiye yarışcılık camiyasının en önemli yarışı olarak kabul edilen 3 yaşlı ingiliz atlarının katıldığı GR – 1 Gazi Koşusu Şampiyonu oldu. Yarış kariyerinde 2 adet Başbakanlık Koşusu şampiyonluğu bulunmaktadır. Yarış kariyeri boyunca katıldığı toplan 30 yarışın sadece 1 tanesinde ilk dört atın dışında kalmıştır. Bold Pilot 30 Nisan 2015 tarihinde yaşlılıktan kaynaklı olarak hayata veda etmiştir.

Bold Pilot atının sahibi Halis Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

2016 Sosyal Medya Kullanım Oranları Apple, Bose SoundLink Micro hoparlörünü satışta sundu Saç Ekimi Hakkında Bilgiler ve Kullanılan Teknoloji Android Gboard Uygulamasına Emoji Algılama Özelliği Geldi Facebook En Çok Kullanılan Yüz İfadelerini Açıkladı Apple iOS QR kod okuyucusunda güvenlik açığı keşfedildi

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır