En iyi 3D yazıcılar 2018

Ana Sayfa » Tüketici Elektroniği » En iyi 3D yazıcılar 2018
En iyi 3D yazıcılar 2018

Sayfa içeriği

3D bir yazıcıya sahip olmak mı istiyorsunuz? Bu konumuzda alabileceğiniz  en iyi 3D yazıcılar listesinde öne çıkan bilgilerle bir içerik oluşturduk.

Bugün piyasada bulunan en iyi 3D yazıcılar a yönelik rehberimiz sayesinde en iyi 3D yazıcının bulunmasının zor veya pahalı olması gerekmez. Bu listede, ihtiyaçlarınıza en uygun ve en iyi 3D yazıcılar arasında seçim yapmanıza yardımcı olup geniş bir yelpazede üç boyutlu yazıcılarla ilgili net ve özlü bilgiler sunuyoruz.

En iyi 3D yazıcılar 2018;

Masanızın üzerinde durabileceğiniz kompakt 3D yazıcılardan, bütçeye uygun 3B yazıcılara ve büyük boyutlu 3D çıktılar oluşturabilen büyük sanayi sınıfı 3B yazıcılara kadar, 2018’de kullanılabilen en iyi 3D yazıcıları listeledik. En iyisini bulmak için okumaya devam edin. Çalışma masanızın üzerinde bulundurabileceğiniz kompakt 3D yazıcılardan, bütçeye uygun 3D yazıcılara ve büyük boyutlu 3D ürünler çıkartabileceğiniz büyük sanayi sınıfı 3D yazıcılara kadar, 2018’de kullanılabilen en iyi 3D yazıcılar için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

MakerBot Replicator+

MakerBot Replicator+ hakkında bilgiler

MakerBot Replicator+, popüler MakerBot Replicator 3D yazıcısının devamı niteliğinde diyebiliriz. Yeni sürüm Replicator‘ın neredeyse her bölümünde iyileştirmeler sağlamıştır. Bu, Replicator+‘nun önceki tasarıma göre daha hızlı ve daha sessiz olması anlamına geliyor. Bunun yanında mükemmel tasarım ve güvenlik özellikleriyle dikkatleri üzerine taşımakta. Kötü yanı bu masaüstü 3D yazıcının pahalı olması diyebiliriz ancak mükemmel baskı kalitesi sunmakta. 1.75mm polilaktik asit (PLA) filaman kullanır. Ayrıca, ev kullanıcıları ve hobi kullanıcılarının kullanması için bütçeniz yüksek talep edilen fiyatla uzaya bilirse, kullanıcı dostu olur.

 XYZprinting da Vinci Mini

XYZprinting da Vinci Mini hakkında bilgiler

Eğer bütçeye uygun bir 3D yazıcı arıyorsanız, XYZ baskı da Vinci Mini’den daha iyi bir seçenek yoktur. 3D yazdırmaya girmenin en uygun yollarından biri olmayı sürdürüyor ve kullanımı kolay bir arayüz sayesinde en kolay yoldan biri olmayı sürdürüyor. Sadece bütçeye uygun bir model olduğu için iyi sonuç vermediği ve oluşturduğu 3D basılı nesnelerin bu 3D yazıcının fiyatı ve boyutu dikkate alındığında çok etkileyici olduğu söylenemez. XYZ baskı yapan da Vinci Mini, bir boyuttan bahsetmişken, bir ofiste veya bir masanın üzerinde depolamanızı kolaylaştıran etkileyici kompakt bir yazıcıdır.

Ultimaker 2+

Ultimaker 2+ hakkında bilgiler

Ultimaker 2+, profesyonel kullanım için en iyi 3D yazıcılardan biri haline getiren inanılmaz bir baskı kalitesi sunan bir 3D yazıcıdır. 3D modeller üretirken inanılmaz derecede güvenli ve 3D tekrarlamaların doğruluğu son derece etkileyicidir. Birçok 3D nesneyi doğru şekilde güvenilir bir şekilde üretebilen bir 3D yazıcıya ihtiyacınız varsa, bu harika bir seçim olabilir. Bununla birlikte, pahalı ve profesyonel ortamlara yönelik olması, diğer 3D yazıcılardan daha az acemi dostu olduğu anlamına geliyor.

Formlabs Form 2

Formlabs Form 2 hakkında detaylar

Formlabs Form 2, en iyi baskı kalitesini elde etmek için fazladan para ödemeyi kabul etmeyen meraklıları için mükemmel bir 3D yazıcıdır. Tasarım konusunda güzel bir görüntüye sahip olan 3D yazıcı olmasının yanında bilgisayarlara USB, Wi-Fi ve internet üzerinden bağlanabilir. Ultimaker 2+‘nin yazdırma güvenilirliğine pek sahip değilsiniz, ancak baskı kalitesinden çok daha fazlasını birkaç hata oluşturuyor.

M3D Micro 3D Printer

M3D Micro 3D Printer hakkında detaylar

M3D Micro 3D Printer, yeni başlayanlar için mükemmel bir 3D yazıcı denebilir. Düşük fiyat, kompakt, küp tasarımı, ev ya da ofiste kolayca yerleştirilebileceği anlamına gelirken, 3D baskının sizin için olduğunu tam olarak bilmiyorsanız, çok fazla para yatırmamanız anlamına gelir. İyi görünüyor ve kullanıldığında etkileyici derecede sessiz. Ancak baskı kalitesi çok iyi değil ve yalnızca küçük modeller yapabiliyor (küçültülmüş boyut dikkate alındığında çok şaşırtıcı değil). Bununla birlikte, başlangıç için 3D yazıcı arıyorsanız, bu mükemmel bir seçimdir.

FlashForge Creator Pro 2017

FlashForge Creator Pro 2017 hakkında detaylar

FlashForge Creator Pro 2017, bütçeli 3D yazıcılar ve pahalı profesyonel modeller arasında bulunan en iyi 3D yazıcı. Pro modellerden çok daha ucuz olmasının yanında profesyonel bir 3D yazıcıdan beklediğiniz yapı kalitesi ve güvenilirliğini korur. Bu listede yer alan bütçe ve başlangıç modelleri kadar ucuz değil, ancak 3D modeller yazdırılırken daha fazla doğruluğa sahiptir. Bununla birlikte, kullanımda biraz gürültülü olduğu da söylenebilir.

LulzBot Mini

LulzBot Mini hakkında detaylar

Başlangıç olarak 3D yazıcı arıyorsanız, LulzBot Mini seçim yapabileceğiniz harika 3D yazıcılardan birisidir. Baskı hızı oldukça düşük olmasına rağmen iyi bir fiyatı var ve kullanımı kolaydır. Donanım açık kaynaklı olması uyumlu donanım topluluğunun olmadığı bir esneklik anlamına gelir. Çünkü yapımcıların ortak bir topluluğu, yazıcı için eklentiler oluşturamak için birlikte çalışabilir.

CubePro Trio

CubePro Trio hakkında detaylar

Evdeki 3B yazıcıların büyük bir kısmı bir veya iki renkli baskı ile sınırlıdır, ancak CubePro Trio bir seansta üç farklı malzeme basma yeteneğine sahiptir. Kapalı bir mekanizma oluşturmak istiyorsanız bu özellikle yararlı olabilir: Naylon dişliler için kullanılabilir, çevre için ABS ve destek yapısı için PLA, daha sonra kostik soda ile çözülebilir. CubePro, hareketli parçalar ile 3D baskılar oluşturması gereken modelleyiciler ve mühendisler için ideal bir çözüm.

BEEVERYCREATIVE – BEETHEFIRST

BEEVERYCREATIVE – BEETHEFIRST hakkında detaylar

Genel olarak, 3D yazıcılar bir kutu içerisinde tasarlanmıştır; ancak BeeTheFirst hem kaliteli, hem de gerçek tasarımlı bir yazıcı olarak tasarlandı. BeeTheFirst ayrıca, insanların yazıcıları nasıl ve evinde, isterse evde açıkçası her iki yerde kullanmak istediklerini ve yazıcıyı kolayca taşınmasını sağlayan bir kulp ile ince bir tasarım içerdiğini düşündü.

Lulzbot Taz 6

Lulzbot Taz 6 hakkında detaylar

Başlangıçta Taz 5 ile 6 arasındaki farkları görmek zordu. Çünkü her ikisi de sağlam bir açık çerçeve yapısı, geniş baskı tabanı ve kullanım kolaylığı özelliklerine sahip denebilir. Bununla birlikte, tasarımdaki yeniliklere ve kullanılabilirlikteki iyileştirmelere daha yakından bir göz atıldığında yükseltmeler hızla öne çıkıyor. Otomatik dengeleme tabanı gibi özellikler Lulzbot Mini‘de bulunanlardan geliştirildi ve bu daha büyük ölçekte de çalışıyor ve çerçeve düzeni ile kontrol panelindeki hafif değişiklikler hoş geldiniz.

 

 

En iyi 3D yazıcılar 2018 - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

Mert20 Ekim 2018

Elimde 2 adet colido var ve oldukça güzel cihazlar.

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Android Kullananlar İçin Chrome Artık Daha İşlevsel! Fortnite Party Royale E3 fuarına hazırlanıyor Büyük hacimli mutfakların yeni gözdesi: Bulaşık yıkama robotu Türkiye’nin İlk Drone İle Teslimat Dönemi Başlayacak! Google, isteğe bağlı artırılmış güvenlik sunacak Apple, Bose SoundLink Micro hoparlörünü satışta sundu

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır