En iyi asker telefonları – Askerde kullanılacak telefonlar

Ana Sayfa » Tüketici Elektroniği » En iyi asker telefonları – Askerde kullanılacak telefonlar
En iyi asker telefonları – Askerde kullanılacak telefonlar

Sayfa içeriği

Eğer askere gidecekseniz bazı sürprizlerle karşılaşmamak adına en iyi asker telefonları listemizden birisini seçmelisiniz.

Askere gitmeye hazırlanıyorsanız en önemli adımı atlamayı unutmayın. Telefon günlük hayatımızda hepimizin vazgeçilmez bir unsuru, özellikle askerlik zamanda bir o kadar daha bağımlısı olacağız. Ancak bazı olasılıkları göz önünde bulundurmayı unutmamalıyız.

İşte En iyi asker telefonları – askerde kullanılacak telefonlar listesi;

Son model telefonlardan birisine sahipseniz askerlik döneminde birçok kötü olay yaşamanıza sebebiyet verebilir. Bunun için ek bir telefon almanız daha uygun olacak. Bu ek telefon düşmelere karşı dayanıklı veya daha masrafsız olmasını sağlar. Ayrıca askerlikte çalınma olaylarına karşı elinizdeki telefonun çalınması yerine ucuz bir telefonun çalınması eskiye göre daha olumlu bir olay olacaktır. Bunun için ekstra bir telefon olmak bu tür olasılıklar karşısında yenik düşmemek adına ek masrafa değecektir.

Samsung B310

Ortalama fiyatı 100 TL olan telefon, özellikle şarj konusunda büyük bir işlev görmekte. 3 gün boyunca kullanım imkanı sunan batarya ile çift SIM kartı özelliğine sahip olması fiyatı bakımından özel kılıyor.

en iyi asker telefonları Samsung B310

Samsung E1205

Bir diğer öneriler içerisinde Samsung E1205 modeli yer almakta. Bir önceki modeldeki gibi çift SIM kartı özelliği yer almasa da şarj ömrü 1 hafta gitmekte. Ayrıca FM radyo ve .mp3 formatlı dosyaları desteklemekte. Telefonun ortalama fiyatı ise 120 TL olarak hesaplanabilir.

en iyi asker telefonları Samsung E1205

Nokia 1280

Bir diğer telefon olan Nokia 1280, diğerlerine kıyasla hemen hemen aynı özelliklere sahip. FM radyo yanında uzun ömürlü batarya kullanımı sağlıyor. İnternet üzerindeki ortama fiyatı tam olarak açıklanamıyor. Bu telefona sahip olmak için biraz araştırma yaparak ilgili satıcıyı bulmak gerek.

en iyi asker telefonları Nokia 1280

En iyi asker telefonları için genellikle bu tür telefonlar öneriliyor. Aranan özelliklere de genellikle Nokia, Samsung, BB Mobile markaları karşılamakta. Ancak bu önerilerin dışında hemen hemen yine aynı boyutta ve ince tasarıma sahip E1 Mini telefonunu önerebiliriz. İnce tasarımı ile cüzdanımıza kolaylıkla yerleştirebilir. Herhangi bir çalınma olayına karşı daha güvenlikli oluruz.

En iyi asker telefonları – Askerde kullanılacak telefonlar - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Tesla, 800 farklı mağazada güneş paneli satışı yapacak Samsung, İadesi Yapılmayan Note 7’ler Devre Dışı Kalacak Asgardia, Uzaya Dosya Gönderme İmkanı Sağlıyor Ücretsiz Occult Raise Steam Key’i Haftanın Film Önerisi #5 : Amelie Apple Mağazasına Büyük Soygun!

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır