Facebook geçici olarak takipten çıkma özelliği test ediyor

Ana Sayfa » Gündem » Facebook geçici olarak takipten çıkma özelliği test ediyor
Facebook geçici olarak takipten çıkma özelliği test ediyor

Facebook duvarınızı rahatsız eden arkadaşlarınızı geçici olarak takipten çıkmanızı sağlayan yeni bir özellik test ediyor.

Birçoğumuz sosyal medya üzerinde yakın olarak rahatsız duyduğu kişiler olabilir. Daha doğrusu kişiye ait bir rahatsızlıktan daha çok çok paylaşım yapması, alakasız paylaşımlar, düşüncelerine karşı paylaşımlar ve dahası rahatsız edebiliyor. Ancak takipten çıkmak veya arkadaşlıktan çıkarmak doğru bir çözüm olmayacağından şirket yeni özellik olan ‘Snooze‘ özelliğin şuan da test ediyor.

Facebook ‘Snooze’ özelliği ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor?

Başlangıçta TechCrunch tarafından Eylül ayında fark edilen “Snooze(Ertele)” özelliği, kullanıcıların, sayfaları ve grupları 30 gün süreyle susturmasına izin veriyor. Birinin postalarını çok can sıkıcı bulursanız, ancak bu herhangi bir sebeple onları arkadaşlarıyla veya kendisiyle paylaşmak istemiyorsanız yararlı bir özellik olacak. Bu sayede ertele düğmesi sadece kişiler için olmayıp sayfalar, ve gruplar içinde geçerli bir özellik olacak.

30 gün sona erdiğinde, tekrar uyku durumuna geçmek isterseniz Facebook sizi uyarır. Bu noktada, yine aynı şekilde özelliği aktif hale getirebilirsiniz. Özellik fazla veya gereksiz paylaşımlardan çok arkadaşlarının paylaşımlarından hoşnut olmayanlara özel bir özellik olmuş denebilir. Bu durumda muhalifleri susturup yalnızca yaptıklarınızdan hoşnut olan, sizin gibi düşünen insanlarla etkileşime giren bir ortam yaratmanıza yardımcı olur.

Facebook geçici olarak takipten çıkma özelliği test ediyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Gboard Android versiyonu, şimdi 300’den fazla dil destekliyor Photoshop resme sansür ekleme işlemi nasıl yapılır? Mobil Oyun Geliri 11.9 Milyar Dolar Yükseldi ePTTAVM üzerinden e-tanzim ile nasıl alışveriş yapılır? Aquila İlk Uçuşlarını Gerçekleştirdi Cumali Ceber İlk Haftasında Rekor Kırdı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır