Google, Android P’nin son önizlemesini yayınladı

Ana Sayfa » Yazılım » Google, Android P’nin son önizlemesini yayınladı
Google, Android P’nin son önizlemesini yayınladı

Google, Android P‘nin son önizlemesini yayınladığını duyurdu.

Google, bu yılın başında Android için planlanan bir sonraki büyük güncellemenin Android P geliştirici önizlemesini yayınladı. Şirket, birden çok geliştirici önizlemesi yayınladı. İyi haber şu ki, güncellemenin yakında yayınlanacağını umuyorsanız, şimdi bu gerçeğe bir adım daha yaklaştığını öğrenmekten memnuniyet duyarsınız.
Android Developers Blog‘undaki bir yayında, Google, P versiyonu için son önizlemenin yayınlandığını duyurdu. Bunun anlamı, bu sürümden sonra, geliştirici önizlemeleri olmayacak. Yani daha sonrasında resmi P sürümü olarak göreceğiz. Ancak şu anda hala resmi bir adı olmayan bir şey olacak. Muhtemelen Android 9.0 sürümü olacak.

Google çok yakında Android P platformunu piyasaya süreceğini açıkladı

Google‘a göre, “Android-P neredeyse burada! Yeni platforma son rötuşları eklediğimizde, bugün sizlere Android P Beta 4‘ü getiriyoruz. Beta 4, bu yazdan sonra resmi Android-P platformunu piyasaya sürmeden önce son önizleme. ”Hala resmi bir çıkış tarihi yok. Son sürüm, ancak bunun yalnızca bu son önizlemenin ne kadar iyi olduğuna ve son dakika sorunlarının ortaya çıkmasına bağlı olacağını varsayabiliriz.” açıklamaları blogda ki yazıda yer aldı.

Şirketin önceki Android sürümüne dayanarak Ağustos ayı sonlarında çıkarılacağı düşünülebilir. Umarız P sürümü yıllık planlanan bir sürüm olarak karşımıza çıkar.

Google, Android P’nin son önizlemesini yayınladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Samsung Yetkilileri Diz Çöküp Özür Dilediler! En iyi Bluetooth kulaklıklar 2018 Haftanın Film Önerisi #6 : Whiplash Herkes Outlook.com’un Office 365’in Yeni Bedava Sürümünü Bekliyor Android Kullananlar İçin Chrome Artık Daha İşlevsel! Mr.Robot Emmy Ödülleri’nde 3 dalda aday gösterildi

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır