Google Hangouts yeni kurumsal özelliklerle geldi

Ana Sayfa » Gündem » Google Hangouts yeni kurumsal özelliklerle geldi
Google Hangouts yeni kurumsal özelliklerle geldi

Google Hangouts şimdi yeni kurumsal özelliklerle tekrardan kullanıcı karşısına çıkıyor.

Google‘ın Hangouts platformunu daha iş merkezli hale getirme kararını takiben şirket, daha sonra Hangouts Meet ve Hangouts Chat‘i başlatacaklarını açıkladı. Çeşitli proje yönetimi ve işbirliği hizmetleri ile entegre olan Slack, Stride, HipChat gibi uygulamaların sunduğu özelliklere göre yeterince geride kaldı. Çalışma ekibi, Hangouts‘u tüm dünyadaki ofislerde kullanıyor. Ancak şirket, Slack‘in yaptığı gibi özellikler sunmuyor. Ancak Google, şimdiyse Hangouts Chat‘ı başlattı. Her fiyatlandırma kademesinde G Suite‘in bir parçası, ancak özellikler plana göre değişmekte.

İyi haber şu ki, siz ve çalışma ekibiniz bunu kontrol etmeye istekli olursa, Google’ın o zamandan beri hizmetin kullanılabilirliğini ilan etmesinden memnuniyet duyacaksınız. Bu, geçtiğimiz hafta şirketin bu hafta Hangouts Chat‘i yayınlayacağını ifade etti. Eğer bu özelliğe yakından ilgiliyseniz şimdi kontrol edebilirsiniz.

Google Hangouts Chat ne gibi özelliklere sahip?

Hangouts Chat‘i ilk kez öğrenenler için platform, işletmeler için Google‘ın G Suite koleksiyonunun bir parçasıdır. Bu, ücretli bir G Suite hesabına sahip olmanız gerektiği anlamına gelmekte. Platform, şu anda 28 dilde çok sayıda bot destekliyor ve 8,000 kullanıcıyı destekleyebilen sohbet odalarına sahip. Ayrıca Windows, MacOS, iOS ve Android gibi çeşitli işletim sistemlerinde de kullanılabilir. Google ayrıca, Hangouts Chat‘in Hangouts ile uyumlu olacağını ve mevcut kişilerle çalışacağını belirtti. Bu nedenle, bir süredir Hangouts kullanıyorsanız, kişilerinizi Hangouts Chat‘le entegre etmekle ilgili herhangi bir sorunun olmamalı.

Google Hangouts yeni kurumsal özelliklerle geldi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Şap Makinesi ve Kullanılan Teknoloji Hacker Grubu 700.000’den Fazla Hesabı Satışa Çıkardı Apple, iOS 10.3.2 ve macOS 10.12.5’in Beta 2 Güncellemesini Yayınladı 3700 Yıllık Tablette Trigonometri Tablosu Çıktı Facebook GIF Oluşturma Özelliği Test Ediyor YouTube Mobil Veri Kullanımı İçin Ayar Test Ediyor

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır