HP, 50.000 dizüstü bilgisayarının pillerini geri çağırdı

Ana Sayfa » Gündem » HP, 50.000 dizüstü bilgisayarının pillerini geri çağırdı
HP, 50.000 dizüstü bilgisayarının pillerini geri çağırdı

HP, sorunlu olan 50.000 dizüstü bilgisayarın lityum iyon bataryalarını geri çağırdı.

Günümüzde, lityum iyon piller taşınabilir elektronik cihazların hemen hemen hepsinde bulunabiliyor. Yaygın oldukları halde şişebilecekleri ve zarar görürlerse patlaya bilecekleri bazı tehlikelere neden olabilirler. Ne yazık ki birçok HP dizüstü bilgisayar sahipleri için, dizüstü bilgisayarınızın hatalı pillerden etkilenebileceği bir şans varmış gibi görünüyor.

Öyle ki şirket, patlama veya yanma tehlikesi olan 50.000 lityum iyon pilin geri çağrılmasını duyurmuştu. şirkete göre, “Bu pillerin aşırı ısınma potansiyeli var, müşterilere bir yangın ve yanık tehlikesi oluşturuyor. Bu nedenle pilinizin etkilenip etkilenmediğini kontrol etmek son derece önemlidir.”

HP bataryası sorunlu olan dizüstü bilgisayarları

Bunun yalnızca pillerin geri çağrılması olduğunu ve dizüstü bilgisayarın kendisinin olmadığını hatırlayın. CPSC’ye göre, etkilenen dizüstü bilgisayarlar arasında ProBooks (64x G2 ve G3 serisi, 65x G2 ve G3 serileri), HPx360 310 G2, Envy m6, Pavilion x360, HP 11, ZBook (17 G3, 17 G4, ve Studio G3) bilgisayarı yer alıyor.

Neyse ki büyük bir yaralanma bildirilmedi. Şirket, ayrıca pil paketlerinin aşırı ısınması, erimesiyle veya şimdiye kadar kıvılcım geçiren sekiz raporunun bulunduğunu iddia etti. Etkilenen dizüstü bilgisayarlardan biri olup olmadığından emin değilseniz, bilgisayar üreticisinin web sitesine gidip kontrol ederek kendiniz öğrenebilirsiniz.

HP, 50.000 dizüstü bilgisayarının pillerini geri çağırdı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Ücretsiz Neonicum Steam Key’i Pokemon GO 1. Yıl Etkinliğine Oturduğunuz Yerden Katılabileceksiniz! En Çok Gelir Sağlayan 10 Teknoloji Şirketi Battlefield 1’e Yeni Ek Paket Dubai, uçan taksi servisini test etmeye başladı Jahrein, Twitch’deki Yayınlarına Son Verebileceğini Açıkladı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır