Instagram yorum kutusu özelliğini test ediyor

Ana Sayfa » Gündem » Instagram yorum kutusu özelliğini test ediyor
Instagram yorum kutusu özelliğini test ediyor

Instagram yorum kutusu özelliği ile yorum atmayı kolaylaştırmak için yeni bir özellik test ediyor.

Instagram‘ın bu aralar sık sık yeni özelliklerle güncellendiğini görmek şaşırtıcı değil. Tümüyle küçük ancak kullanışlı bir özellik tüm  kullanıcılar için kullanımdan kaldırılabilir gibi görünüyor. Fotoğraf paylaşım ağı haber kaynağındaki satır içi yorumları test etmeye başladı. Satır içi kaydırma çubuğunda yerinde yorum kutusu görünür olacak. Bu özellik, kullanıcıların yayınlarından ayrılmaksızın yorumları hızlı bir şekilde yazmasına ve yayınlamasına olanak tanır.

Instagram yorum kutusu özelliğin işlevi ne?

İlk raporlar, Instagram‘ın muhtemelen bu satır içi yorum kutusunun hangi yorumlar geleceğini belirlemek için bir algoritmaya güvenmekte olduğunu ileri sürdü. Bir kullanıcı birkaç saniyeden fazla bir süre boyunca paylaşıma baktıktan sonra satır içi yorum kutusu açılır. Dolayısıyla, feed’inizi kaydırmayı durdurmak ve ona yakından bakmak için bir yazı hakkında yeterince ilgileniyorsanız, Instagram, bir açıklamayı hızla tetikleyip feed’inizi kaydırmaya geri döne bilmeniz için satır içi yorum kutusunu görüntüleyecektir. Kutuyu, aşağı inip tekrar yukarı doğru ilerlediğinizde bile açılan yorum kutusu kalır. Ancak, bildirildiğine göre, uygulama kapatıldığında ve yeniden açıldığında kaybolduğu görülüyor.

Fark ettiğimize göre bu özellik şu an için küçük bir ölçekte test ediyor. Bu nedenle tüm kullanıcılar için canlı yayınlanacağı kesin değil. Özelliğin yayınlandıktan sonra, kesinlikle bir sürü kullanıcı için hayat kolaylaştıracaktır. Eğer sizde geldiğine dair bir merak içerisindeyseniz bir paylaşıma birkaç saniye baktıktan sonra paylaşımın alt satırında yorum yazma kutucuğu çıkacaktır.

Instagram yorum kutusu özelliğini test ediyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Twitter, şiddet içerikli hesaplara karşı uygulamalarını başlattı Türkiye’nin İlk Zombi Dizisi: Gave-Z 5 Adımda Kaliteli Blog Yazısı Oluşturmak Twitter “@” Sembolünü Kaldırarak Hata Yaptı Battlefield 1’e Yeni Ek Paket Starbucks Kendi Sanal Asistanını Piyasaya Sürüyor

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır