Güney Kore’de yasadışı kripto para döviz ticareti başladı

Ana Sayfa » Gündem » Güney Kore’de yasadışı kripto para döviz ticareti başladı
Güney Kore’de yasadışı kripto para döviz ticareti başladı

Güney Kore‘de yasadışı kripto para döviz ticareti yaklaşık 600 milyon dolara ulaştı.

Reuters’ın paylaştığı rapora göre Güney Kore, yasadışı kripto para döviz ticareti yaklaşık 600 milyon dolar değerinde ortaya çıkardı. Ülkenin gümrük servisinden Çarşamba günü yapılan bir açıklamada, yaklaşık 637.5 milyar won (596.02 milyon dolar) yasadışı döviz tespit edildi. Açıklamada, 31 Ağustos’ta Korea Customs Service (KCS) tarafından yapılan açıklamada, kripto dövizleri kullanan kayda değer sermaye çıkışı da dahil olmak üzere, yasa dışı olarak döviz cinsinden toplam 637.5 milyar won ( yaklaşık 600 milyon dolarlık) bir alışveriş yapıldığı iddia edildi.

Güney Kore yasadışı kripto para döviz ticaretinin önüne geçmeye çalışıyor

30 Ocak‘dan itibaren, yetkili makamlar para aklamada ve diğer suçlarda sanal paraların kullanılmasını engellemek için birkaç önlem alındı. Bunlardan birisi engel için tasarlanan kripto para ticareti için yalnızca gerçek adda banka hesaplarının kullanılmasına izin verecek. Diğer ihlallerin yanı sıra, Customs’da, Japonya’daki yatırımcıların yasadışı döviz ticareti nedeniyle Güney Kore‘deki ortaklarına 53,7 milyar won değerinde yen gönderdiği durumlar da bulunduğunu belirtti. Yetkililer, döviz kurallarının veya para aklama faaliyetlerinin ihlal edildiğini gözlemlemeye devam edeceğini belirtti.

Güney Kore’de yasadışı kripto para döviz ticareti başladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Huawei blockchain tabanlı telefon geliştiriyor SoftBank 30 yıl içinde 10.000 IQ’lu yapay zeka hedefliyor İntel’in Süper Hızlı Depolama Birimleri Geliyor Milli Takım, CS:GO Dünya Şampiyonası’nda Finalde! En Çok Gelir Sağlayan 10 Teknoloji Şirketi YouTube Gönüllü Kahramanlar Arıyor!

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır