Mercedes ve Bosch otonom taksilerini test edecekler

Ana Sayfa » Gündem » Mercedes ve Bosch otonom taksilerini test edecekler
Mercedes ve Bosch otonom taksilerini test edecekler

Mercedes ve Bosch otonom taksi üzerine çalışmaları sonucunda birkaç ay sonrasında test etmeye başlayacaklar.

Haberler, ikisinin kayıp zamanları telafi etme sözü üzerine hareket ettiğini gösteriyor. Bir anlamda, fazla seçeneğine sahip değiller. BMW, 2021’de kendi kendine sürüş otomobilleri satmayı planladığında Waymo, binlerce Chrysler minibüsü sipariş ediyor; Daimler, yavaş yavaş bir şeyler almanın lüksüne sahip değil. Ya oyunu hızlandırıyor ya da eksik riskler taşıyor.

Mercedes ve Bosch sektörde geri kalmayı istemiyor

Mercedes ve Bosch, önümüzdeki birkaç ay içinde kendiliğinden sürüş robo-taksi denemelerine başlayacaklarını açıkladı. Bosch Genel Müdürü Volkmar Denner, Automobilwoche’ye iki şirketin test araçlarını birkaç ay içinde yola koyacağını çıkaracağını bildirdi. Diğer ayrıntıları sağlamadı, ancak sağladığı kesin ve net açıklamalarında iddialı olduğu gözüküyor. Şimdiye kadar ikisi, gelecek on yılın başlangıcında tamamen özerk araçlara sahip olmaya söz vermişlerdi.

Mercedes ve Bosch otonom taksilerini test edecekler - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Apple Hollywood Sektörüne Giriş Yapıyor Dünyada En Çok Kullanılan Mobil Ağ Operatörleri Apple Mac 2017’de ne kadar satıldı? Xiaomi Mi 6 Plus’a Ait Kapak Fotoğrafı Sızdı Facebook’un AR Gözlüğüne Ait Patent Yayınlandı Xiaomi 2018 için 100 Milyon Akıllı Telefon Satışını Hedefliyor

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır