Philips, Li-Fi teknolojisini test etmeye başladı

Ana Sayfa » Teknoloji » Philips, Li-Fi teknolojisini test etmeye başladı
Philips, Li-Fi teknolojisini test etmeye başladı

Philips, Li-Fi teknolojisini Paris‘te test etmeye başladı.

Teknoloji son yıllarda hızını geçmeden kendini almış gitmiş durumda. Son zamanlarda adını azda duymuş olduğumuz Li-Fi, her geçen gün gerçekliği biraz daha artıyor. Li-Fi teknolojisi,Philips dan daha hızlı olarak yeni bir alternatif olarak gelecek yıllar karşımıza çıkabilir.

Ancak, şirketin kısa bir süre önce Paris‘te küçük bir pilot programda teknolojiyi test etmeye başladıklarını açıkladı. Buda Li-Fi‘nin yavaş yavaş artmaya başladığı görülüyor. Li-Fi teknolojisine aşina olmayanlar için, temel olarak internet iletmek için ışık kullanır. Bu nedenle aydınlatılmış bir alanda olduğunuz sürece, internete sahip olacaksınız.

Philips’in Li-Fi teknolojisi sayesinde altyapı gibi sorunlarla akrşılaşmayacak

Söylediğimiz gibi, bu Wi-Fi‘nin kullanıcılarından birinin, genişletici satın almak veya ağ ağı oluşturmaya başvurmak zorunda kalabileceği problemlerinden yoksun. Şirketin geçen yıl Luciom‘u satın almasıyla şirketin Li-Fi‘ye olan ilgisi, genişbant interneti aydınlatmaya entegre eden bir Fransız şirketi. Şirketin aydınlatma ürünleri (diğer şeylerin yanı sıra) ile de tanındığı göz önüne alındığında, mükemmel bir anlam ifade ediyor.

Şirket zaten Hue gibi akıllı aydınlatma ürünlerinde uğraşıyor. Bu yüzden gelecekteki Hue lambalarının da internet kapsama alanı sunması halinde şaşırmayacağız. Philips‘de bu konuda yalnız değil. Ancak tam olarak Li-Fi yakalanacak ve yeni standart haline geldiğinde görülecektir.

Philips, Li-Fi teknolojisini test etmeye başladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

AMD Radeon FreeSync 2’yi Piyasaya Sürdü Microsoft Teknoloji Zirvesi başlıyor Galaxy Note 9 pil kapasitesi 3,850mAh kadar olabilir Google Yalan Haberlere Karşı Yeni Dönem Başlıyor Yerli marka sanılan yabancı markalar listesi! İşte o markalar! Apple, TV uygulamasına canlı yayın haberleri ekliyor

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır