Teknofest İstanbul ne zaman yapılacak? Başvuru nasıl yapılır?

Ana Sayfa » Gündem » Teknofest İstanbul ne zaman yapılacak? Başvuru nasıl yapılır?
Teknofest İstanbul ne zaman yapılacak? Başvuru nasıl yapılır?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) önderliğinde düzenlenecek Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Türkiye‘nin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle yakın zamanda başlıyor.

Proje yarışmaları içerisinde üniversitelere yönelik çalışmada vakıf, Millî Teknoloji Burs programı ile burs desteği ve Teknoloji Takımları programı kapsamında üniversite teknoloji takımlarına ekipman, altyapı, ulaşım ve teknik danışmanlık desteği veriyor. Bu sayede projeleri olan öğrenciler maddi destek yanında yapmış olduğu projeyi medyaya sunabilme avantajına da kazanmış oluyor.

Teknofest İstanbul ne zaman yapılacak?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Türkiye’nin milli teknoloji hamlesi hedeflerinde önemli rol oynayan kuruluşların paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında, birbirinden renkli etkinlikler ziyaretçilerini 20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda karşılayacak.

Teknofest İstanbul’a başvuru nasıl yapılır?

20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı‘nda nefes kesecek etkinliklerin yaşanacağı festivale durumu göre internetten üzerinden veya yaşadığınız yerin gençlik kollarından yapabilirsiniz. İnternet sitesindeki “Online Kayıt” kısmına BURAYA tıklayarak giriş yaparak hızlı bir başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Teknofest İstanbul‘a nasıl gideriz butonuna tıklayarak yaşadığımız ili seçip mevcut gençlik merkezini bulabilir ve kayıt için gidebilir.

Gerçekleştirilecek olan festival kapsamında büyük yayın kuruluşlarından, savunma sanayisine kadar birçok büyük kuruluş gerçekleştirilecek olan etkinlik içerisinde yer alacak. Ayrıca bununla bitmeyen festivalde her gün 16.30-17.30 saatleri arasında sırasıyla İmera, Soner Kabadayı, Edis ve Manuş Baba yer alacak. Birçok kuruluşun proje yarışması, uçuş gösterisi, konferans gibi etkinlikleri yanında Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi, Hack İstanbul, World Drone Cup ve Travel Hackathon gerçekleştirilecek.

Yoğun bir etkinlik programın olmasıyla birlikte Türkiye içerisinde şuana dek gerçekleştirilen en büyük etkinlik olacak gibi. Ayrıca uluslararası ortamda da büyük etki uyandırmasıyla birlikte teknolojinin tanımının da etkisi ile birlikte pazarlama konusunda harika bir imkan sağlayacak.

Teknofest İstanbul ne zaman yapılacak? Başvuru nasıl yapılır? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Battlefield 1’e Yeni Ek Paket Yeni Sürüm Olan Android O, Geliştiriciler İçin Yayınlandı WhatsApp artık bazı telefonlarda kullanılmayacak! Genç Çift 3D Yazıcı Yüzünden Hayatını Kaybetti Samsung Galaxy S9’un fiyatı belli oldu Microsoft’un Online Güvenlik Anketi Açıklandı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır