Telefondan YouTube oynatma listesi nasıl indirilir?

Ana Sayfa » Yazılım » Telefondan YouTube oynatma listesi nasıl indirilir?
Telefondan YouTube oynatma listesi nasıl indirilir?

Birçok kişi mobilden YouTube oynatma listesi nasıl indirilir? sorusuna cevap arıyor. Başka bir deyişle YouTube’dan toplu şarkı indirme işlemi basit bir işlemle yapılabilir.

Telefonunuza sevdiğiniz müzikleri indirmekte zorlanıyorsanız YouTube oynatma listesi olarak topluca bir indirme işlemi yapmak çok daha iyi bir fikir.

Aslında ne kadar illegal bir eylem gibi gözükse de hukuken net bir açıklaması bulunmamakta. Doğrusu şuana kadar hiç kimse YouTube‘daki şarkıyı indirdiğinden dolayı ceza almadı. Ancak birçok sanatçı çıkarmış olduğu eserlerini Spotify ve Apple iTunes üzerinden satış yapıyor. Yinede internette YouTube üzerinden video veya ses formatında indirme hizmetleri yer almakta ve Google bu sitelerin sıralamalarına dokunmamakta. Ancak içeriklerin telif hakkı olmasıyla birlikte kişileri sorumlu tutmakta ve kendi platformundaki kişilerin telif haklarını korumakta. Bu nedenle indirilmiş olan içeriğin telif hakkı varsa bunu başka içeriklerde kullanmak, başka platformlarda yayınlamak ve hatta bu içeriklerle kazanç sağlamak yasa dışı.

Asıl konumuza gelirsek birçoğumuz YouTube üzerinde beğendiğimiz şarkıları indirmek için internet üzerinden .MP3 formatına dönüştürme hizmeti veren sitelere giriş yapıyoruz ve bu hizmetleri kullanıyoruz. Ancak bu hizmetlerde YouTube oynatma listesi indirme konusunda gelişmiş değil. Bu nedenle YouTube oynatma listesi indirmiyoruz veya bu konuyu inceleyene kadar böyle bir hizmetin mevcut olabileceğini düşünmemiştik. Ancak YouTube oynatma lisesi indirmek artık mümkün ve mevcut yer alan hizmetlerde bu harika özelliği ücretsiz olarak sunmakta. Tek yapmanız gereken aşağıdaki basit işlemleri uygulayarak YouTube hesabınızda oluşturmuş olduğunuz YouTube oynatma listesi ile zamandan tasarruf ederek sevdiğiniz şarkıları tek seferde telefonunuza aktarabilirsiniz.

Telefondan YouTube oynatma listesi nasıl indirilir?

Hemen adımları geçecek olursak biraz zahmetli gibi gözükse de zaman konusunda teker teker indirmekten daha tasarruf sağlamakta. Bu nedenle tercihiniz YouTube oynatma listesi indirmeden olmalı.

YouTube oynatma listesi nasıl indirilir? görsel anlatım

  1. YouTube playlist download işlemi yapmadan önce ilk olarak bir YouTube oynatma listesi oluşturalım.
  2. Daha sonra buraya tıklayarak Google Play üzerinden uygulamayı telefonumuza indirelim. Bu uygulamada herhangi bir işlem uygulamayacağız. Uygulama, az sonra kullanacağımız uygulamada ek araç görevi görecek bu nedenle ona ihtiyacımız olacak.
  3. Şimdiki adımda ise ana uygulamamız olan “TubeMate” uygulamasını buraya tıklayarak indiriyoruz ve kuruyoruz. (virüs algılayabilir ancak amacımız için masum bir uygulama olarak görelim.)
  4. Hemen vakit kaybetmeden uygulamaya girip YouTube‘a girelim. Daha sonra isim vermiş olduğumuz YouTube playlist başlığını arama kısmını aratalım. Ancak büyük büyük ihtimalle YouTube bu oynatma listesini hemen indexlemediğinden aramalarda çıkmayacaktır. Bu nedenle hesabımıza giriş yaparak oynatma listemizi buluyoruz. Dahasında YouTube playlist download işlemine bir adım daha yaklaşıyoruz.
  5. YouTube oynatma listesine geldiğimizde uygulamanın üst tarafında yer alan yeşil renginde indirme butonu göreceğiz ve ona tıklıyoruz.
  6. Buradan görselde ki gibi .MP3 formatını seçerek indir butonuna tıklıyoruz. (Eğer uyarı verirse MP3 butonunu seçiyoruz.)
  7. Uygulama daha sonrasında video başlıklarını değiştirmen için bir avantaj verir dilerseniz kabul edebilirsiniz ancak bu bir işkence. Bu nedenle bunu kabul etmeyip devam ediyoruz ve artık şarkılarımızın hepsinin düzenli bir şekilde indiğini durum çubuğunda görebiliriz.

Telefondan YouTube oynatma listesi nasıl indirilir? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Ankara Sokaklarında Gripper İle Ödül Avı Trickbot virüsü onlarca ülkede banka hesaplarını tehdit ediyor Google Home Asistanına Telefon Görüşme Özelliği Geldi Google Chrome Artık Daha Hızlı Olacak Instagram yorum kutusu özelliğini test ediyor İntel 8. Nesil İşlemcileri %30 Daha Güçlü Olacak

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır