Türk YouTuberlar boks maçı yapmayı planlıyorlar!

Ana Sayfa » Gündem » Türk YouTuberlar boks maçı yapmayı planlıyorlar!
Türk YouTuberlar boks maçı yapmayı planlıyorlar!

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Logan Paul ve KSI arasındaki gerçekleşen maç sonrasında ortaya çıkan kazanç ve izlenme istatistikleri çok dikkat geçti. Ünlü bir boks müsabakasının yanında iki fenomen YouTuber’ın bir boks maçı düzenlemesi ve sonucunda ortaya çıkan verilerin yayıncılık konusundaki önemini ve prestijini vurguluyor. Ancak büyük bir izlenme ve kazanç hacmi elde eden maçın sona ermesi beklenemez. Müsabaka sonrasında kazananın belli olsa da maç sonrası açıklama ile berabere bir skorla bittiği duyuruldu. Her iki tarafta maç sonrasında elde etmiş olduğu veriler karşısında gözyaşları dökmüş olmalı ki daha fazlasını kazanmaya odaklanmış gibiler.

Atakan Özyurt ile Enes Batur boks maçı düzenleyebilir

Yurt dışındaki iki büyük YouTuber arasında düzenlenen maç sonrasında Türk yayıncılar arasında da bazı hareketlilikler ortaya çıktı. Berkcan Güven ve Enes Batur‘a boks müsabakası göndermesi yapan Atakan Özyurt, Enes Batur‘un “Atakan’la dövüşebilirim ama Fatih’in dediği gibi dostça ve arkadaşça değil” sözü sonrasında ikili arasında ihtimalleri yüksek tutuyor. Bir diğer ihtimal olarak Enes Batur ile Berkcan Güven boks maçı düzenleyebilir. Ayrıca Orkun Işıtmak ile Atakan Özyurt arasında ufak bir boks maçı konusu açılabileceği gözüküyor.

Fatih Yasin ile Reynmen boks maçı düzenleyebilir

Boks maçı olayları hangi yayıncı tarafından ortaya atıldığını tespit edilmese de farklı bir konsept olacağından ilgi çekeceğe gözüküyor. Şuan ki spekülasyonlar ve iki yayıncının konuşmaları üzerine gidilirse Fatih Yasin ile Reynmen boks maçı düzenleyeceği kesinleşti gibi. Fatih Yasin‘in durumla ilgili son açıklamalarına göre bir boks hocasıyla çalışıp film sonrası Reynmen ile dövüşecek. Dostça ve arkadaşta olacağını da belirtiyor.

Fatih Yasin ve Reynmen boks maçı

Ayrıca geçtiğimiz günlerde bu furyaya Başak Karahan ve Şeyda Erdoğan‘da katılarak birbirlerine gönderme yaptı. Başak Karahan kendi kişisel hesabından “İyi olan kazansın. Hastane masraflarını kaybeden öder.” dostça bir gönderme yaptı.

En çok merak ettiğim yurt dışında iki yayıncı arasında düzenlenen boks müsabakası, prodüksiyon bakımından ne kadar profesyonel ve başarılı olduğu hem dijital ortamda hem de maç esnasında boy gösterdi. Büyük kazançlar elde edildi, birçok platformda korsan yayın engellenmeye çalışıldı ve buna benzer birçok dikkat çekici işlemler uygulandı. İki taraftar maçın bu kadar ilgi uyandıracağını düşünememiş olsa ki maç sonrasında berabere olarak açıklandı. Acaba ülkemizdeki yayıncılar arasında bu kadar profesyonel bir boks maçı düzenlenebilir mi yoksa bir video içeriği olarak mu sunulur?

Türk YouTuberlar boks maçı yapmayı planlıyorlar! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Android Cihazlarda Pil Ömrüne En Çok Zarar Veren 5 Oyun Microsoft yapay zeka için 50 milyon dolar yatırım yapacak Apple Watch verileri bir cinayet davasının çözülmesini sağladı Elon Musk Türkiye’ye gelmekten vazgeçti Star Wars’ Yapımcıları Carrie Fisher İçin Bir Video Hazırladı KOSGEB desteklenen sektörler – Güncel liste 2019

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır