Ücretsiz DSquad War Steam Key’i

Ana Sayfa » Ücretsiz Steam Key » Ücretsiz DSquad War Steam Key’i
Ücretsiz DSquad War Steam Key’i

Ücretsiz Steam key köşemizde bugün DSquad War adlı oyun yer almakta. Kullanıcılarına Steam promosyonları veren Giveaway isimli platform ücretsiz olarak bir aksiyon oyunu dağıtıyor.

DSquad War polislerden kaçan bir suçlunun yaşadığı aksiyonları konu alıyor. Görevleri sizi durdurmak olan yetenekli polislerin engellerine takılmadan etapları başarı ile tamamlamanız oyunun başlıca görevleri arasında yer alıyor. Yeteneklerinizi kullanarak gittikçe zorlaşan bölümleri tek tek aşmanız gerekmektedir. Oyunu oynamak için beceri, strateji ve hıza sahip olmanız gerektiğini de söylemeyi unutmayalım.

Ücretsiz oyun kodunu nasıl alabilirim?

Yapmanız gereken ilk şey siteye Steam hesabınız ile giriş yapmak. Hemen ardından ise sadece bir kerelik sizden kendi uzantısını indirmenizi isteyecektir. Uzantı tamamen güvenlidir. Uzantıyı indirdikten sonra , sayfayı yenileyin. Farenizi oyunun resmine götürün. Orada oyunun üstünde çıkan “Grab key” adlı mavi butona tıklayın. Aşşağıdaki görevleri yaptıktan sonra , listenin en altındaki “Grab key” butonuna basın. Karşınıza bir robot olmadığınza dair bir güvenlik penceresi açılacak. Üstteki harfleri kutuya yazdıktan sonra oyununuzu alabilirsiniz.

Oyun kodunu dağıtan siteye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ekleyen :Fahrettin KılıçTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ücretsiz DSquad War Steam Key’i - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler

RASTGELE İÇERİKLER

Xiaomi Black Shark ‘sıvı soğutmalı’ oyun telefonu açıklandı Video düzenleme için 2018’in en iyi dizüstü bilgisayarları Bilişim Vadisinde Son Durum CIA’nin dünyada erişmediği modem kalmamış! Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması Başvuruları Bekliyor Dropbox ve Drive’a Erişim Engeli!

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır