Ücretsiz Neonicum Steam Key’i

Ana Sayfa » Ücretsiz Steam Key » Ücretsiz Neonicum Steam Key’i
Ücretsiz Neonicum Steam Key’i

Ücretsiz Steam key kategorimizde bugün sizlere bir basit eğlence oyunu olan Neonicum oyununa nasıl ücretsiz şekilde sahip olabileceğinizi anlatacağız.

Henüz yeni olan ve geçtiğimiz Aralık ayında piyasaya sürülen oyun şuan yayınlanmış durumda fakat erişime kapalı olarak karşımıza çıkıyor. Yakın zamanda erişime açılacak oyunun Steam kütüphanenizde durmasında fayda var. Uzayda geçen ve çevrim içi oynanabilen oyun farklı lokasyonlardan bağlanan kişileri tek bir odada toplayarak çok oyunculu olarak da oynanabiliyor. Amacın zorlu seviyeleri geçmek ve seviyelerde yükseldikçe karakterlerin geliştirilmesi olan oyuna ilginin büyük olacağı gözüküyor.

Neonicum oyununa sahip olmak için yapmanız gerekenler

İlk önce siteye Steam hesabınız ile giriş yapın daha sonra ise sadece bir kerelik sizden kendi uzantısını yüklemenizi isteyecektir. Uzantı tamamen güvenilir olmakla birlikte tek seferlik olarak karşınıza çıkacaktır. Uzantıyı indirdikten sonra , sayfayı yenileyin fare imlecini oyunun resmine götürün oyunun üstünde çıkan “Grab key” adlı mavi butona tıklayın. Görevleri yaptıktan sonra, listenin en altındaki “Grab key” butonuna basın ve karşınıza robot olmadığınızı kontrol etmeye dair bir güvenlik penceresi açılacak. Üstteki harfleri kutuya yazdıktan sonra oyununuza sahip olabilirsiniz.

Ekleyen :Fahrettin KılıçTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ücretsiz Neonicum Steam Key’i - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler

RASTGELE İÇERİKLER

Google, Nexus Telefonlara Sızana 350.000 $ Verecek NFS’nin Yeni Oyunu ‘NFS Payback’ Duyuruldu! Uber can kaybı nedeniyle otonom araç testini durdurdu Qualcomm, Açık Bulanlara 15 bin Dolar Ödül Verilecek YouTube Mobil Veri Kullanımı İçin Ayar Test Ediyor ASELSAN’dan İnsansız Hava Aracı Avcısı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır