Ücretsiz Steam Key’i: Sarab Duji Tower

Ana Sayfa » Ücretsiz Steam Key » Ücretsiz Steam Key’i: Sarab Duji Tower
Ücretsiz Steam Key’i: Sarab Duji Tower

Ücretsiz Steam key köşemizde bugün Sarab Duji Tower oyunu var. Kullanıcılarına ücretsiz steam key dağıtan Gamehag adlı platform kullanıcılarını bugün de sevindirdi.

Sarab Duji Tower oyunu hakkında bilgi

RPG öğelerinin bolca olduğu bu oyunda 2 kafadarın macerasına tanıklık ediliyor. Zaman zaman oyuncuları korkutucu mekanlara götüren oyunda heyecanlı dakikalar yaşamamak elde değil.

Yalnızca İngilizce dil seçeneği olan oyun Steam’de 4 TL’ye sahip olmanız mümkün. 17 Kasım 2016 tarihinde çıkan oyunun popülaritesi pek yüksek değil fakat ilerleyen zamanlarda popülerlik kazanacağı düşünülüyor.

Oyuna nasıl sahip olabilirim?

İlk olarak bu bağlantıya tıklayarak oyunu dağıtan platforma üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra “Giveaway > TAKE PART > PICK UP THE KEY” yolunu izledikten sonra oyuna sahip olabilirsiniz.

Daha fazla ücretsiz steam key haberine linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ekleyen :Fahrettin KılıçTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Ücretsiz Steam Key’i: Sarab Duji Tower - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler

RASTGELE İÇERİKLER

Google Chrome yeni bir materyal tasarım test ediyor Apple Music Türkiye’de öğrenci indirimi uygulaması başladı YouTube’u çöküşe getiren Filistin yanlısı hackerlar tutuklandı Android için Fortnite Beta sürümü çıktı! Sony 1000 FPS Video Kaydı Yapan Sensör Üretti Instagram toplu takip etme nasıl yapılır? (Follow)

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır