Vodafone 4.5G yoksa 4.5GB var kampanyası!

Ana Sayfa » İnternet » Vodafone 4.5G yoksa 4.5GB var kampanyası!
Vodafone 4.5G yoksa 4.5GB var kampanyası!

Vodafone 4.5G yoksa 4.5GB var kampanyası ile 4.5G bağlantısı yapamayan müşterilerini sevindirecek.

Vodafone bugün yapmış odluğu yeni güncelleme ile güzel gelişmelerle karşımıza çıkıyor. Son birkaç aydır uygulamasında yaşanan yavaşlık sorunun düzeltilmesi yanında tatmin edici bir hediye ile karşımıza çıkıyor. Eğer 4.5G hattına ve 4.5G destekleyen bir cihaza sahipseniz ve 4.5G bağlantısı sağlayamıyorsanız Vodafone‘dan güzel bir haber var.

Son yıllarda yaşanan dijital gelişmeler ve teknoloji gelişimleri sonucunda internete daha çok ihtiyacımız var. Ancak internet ihtiyacı dışında veri bağlantısı da bir o kadar önemli. YouTube, Instagram gibi uygulamalar uzun süre vakit geçirilmesi sonucunda çok fazla veri harcamasına sebep olabiliyor. Bunun için lite versiyonları çıkartılsa da insanlar bir o kadar bağımlı olması yanında bilinçsiz olabiliyor. Vodafone uzun zamandır tatmin edici bir kampanya ile gelmemesiyle bu geleneği bozmaya karar vermiş gibi gözüküyor. Vodafone 4.5G yoksa 4.5GB var kampanyası ile 4.5G bandına sahip olamayan konumları tespit etmek ve müşterilerine bu durumdan dolayı 4.5G hediye ediyor.

Vodafone 4.5G yoksa 4.5GB var kampanyası nasıl yapılır?

Yapmamız gereken ilk olarak Vodafone Yanımda uygulamasını uygulama mağazasından indirmek. (Eğer uygulama mevcutsa yeni gelen güncelleme işlemini tamamlayın.) Uygulamanın menü kısmındaki “4.5G yoksa 4.5GB var” sekmesine tıklıyoruz. Burada 4.5G kapsama alanına sahip olmayan alanı seçiyoruz Vodafone tarafından 24 saat içerisinde 4.5G bağlantısı olmadığı tespit edilirse 24 saat geçerli 4.5GB internet hediyesi hattınıza yüklenecektir. SIM kartınız ve cihazınız 4.5G‘yi destekliyorsa katılabilirsiniz. Ayrıca kampanyanın yeni olmasıyla birlikte bazı 4.5G bağlantısına sahip kullanıcıların cihazları kampanya içerisinde desteklemediği görünmekte. Bu sorun küçük bir liste güncellemesiyle hallolacağını umuyoruz. Kampanya 15 Eylül 2018 tarihine kadar devam edecek. Bu süre içerisinde hat değişimi yapan kullanıcılar bu kampanyadan faydalanamayacak.

Vodafone 4.5G yoksa 4.5GB var kampanyası! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Samsung’dan yılın ilk hediye kampanyası Tim Cook: Apple Sadece Zenginler İçin Ürünler Üretmiyor AliExpress Türkiye Deposundan Alabileceğiniz 5 Telefon Steam Key nedir? Steam Key nasıl kullanılır? xHamster Netflix’e Dev Teklif Sundu NASA astronotu 50 yıldır bu fotoğrafın sırrını sakladı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır