Vodafone Freezone Kafama Göre bedava internet paketleri

Ana Sayfa » Mobil » Vodafone Freezone Kafama Göre bedava internet paketleri
Vodafone Freezone Kafama Göre bedava internet paketleri

Vodafone Freezone Kafama Göre Bedava İnternet ile en çok tercih edilen internet hediyeleri gençlere özel fiyatlar ve fırsatlarla karşınıza çıkıyor.

Vodafone Türkiye genelindeki mobil genç abonelerinde farkında olarak bu kitleye hitap etmek amacı ile birçok kampanya hazırlamaya çaba gösteriyor. Ciddi bir genç mobil kitle bulunmasından ötürü tüm operatör firmaları bu kitleyi kendine çekmeye çalışıyor. Vodafone’da bu konu da bir takım çalışmalar yapıyor.

Öncelikli olarak tüm genç abonelerinin önemli istekleri arasında olan kapsama alanı kalitesi sıkıntısı ile ilgilenen operatör firması, kapsama alanını genişletmek için çok ciddi çalışmalar yapıyor ve ayrıca görüşme yaparken kesinti gibi bir sıkıntı yaşandığı takdirde kesinti anına kadar kullanılan dakikaları kullanıcıya geri iade ediyor. Bu uygulaması ile de yüzlerce mobil abonenin mağduriyetini gidermeyi başarıyor.

İkinci olarak da birçok mobil kullanıcının ekonomik fiyatlı ama aynı zamanda da bol bol bedava internet kullanım hakkı istiyorlar. Dünya markası iletişim firması da bu sebep ile Freezone’lulara özel kampanyalar hazırlıyor. Kısa bir süre önce hazırladığı Freezone kafama göre tarifeleri ile de birçok mobil hat kullanıcısının iletişim ihtiyaçlarına yanıt veren operatör firması, bu teklifi ile gönülleri çeldi. Sizde eğer bu teklife katılım sağlamak istiyorsanız, teklife ait detayları öğrenebilirsiniz.

Vodafone Kafama Göre Bedava İnternet Kampanyası

Her mobil kullanıcının internet kullanım haklarını farklı platformlarda kullanması sebebi ile oluşturulan Kafama göre tarifeleri ile tercihinize göre tarifenizde internetin yarısını Instagram’da ya da müzik dinlemek için ya da oyun oynamak için kullanabilirsiniz. Hemen hangi alanda daha çok internet kullandığınıza karar verin ve size uygun olan Freezone kafa göre tarifesine geçiş yapın.

Nasıl Katılım Sağlayabilirim?

542’ye telefon edip müşteri hizmetlerine kullanmak istediğiniz mobil tarifeyi belirterek bu paketlere geçiş yapabilirsiniz. Vodafone iletişim merkezlerine giderek de bu tarifeleri satın almanız mümkündür.

Katılım Şartları Nelerdir?

Bu tarifeleri kullanabilmek için 26 yaş altında ve Freezone’lu olmanız gerekmektedir. Başka bir katılım koşulu bulunmamaktadır.

Nasıl İptal Edebilirim?

542’ye telefon edip müşteri temsilcileri ile görüşme yaparak iptal işlemlerinizi çok kısa bir süre içerisinde iptal edebilirsiniz.

Tarife İçeriği Nedir?

8 GB

Aylık 30 TL ödeyerek her yöne 500 dakika, 100 SMS ve 8 GB internet kullanım hakkı satın alabilirsiniz. Buna ek olarak Whatsapp kullanımlarınız internet kullanım hakkınızdan düşmez. Vodafone bedava internet konusunda daha fazlasına yer ayırdık. Bakmanı tavsiye ederiz.

12 GB

Her yöne 750 dakika, 100 SMS ve 12 GB internet kullanım hakkını saylık 35 TL ödeyerek satın alabilirsiniz. Whatsapp’ta yaptığınız görüşmeler ve gönderimlerde tarifenizdeki internetinizden düşmez.

Detaylar

12 aylık taahhüt yaptığınız takdirde indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Kullanım haklarınızın %80’inini harcadığınız da kısa mesaj ile bilgilendirme yapılır.

Ekleyen :Fahrettin KılıçTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Vodafone Freezone Kafama Göre bedava internet paketleri - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Apple, Bose SoundLink Micro hoparlörünü satışta sundu SpaceX’in Falcon Heavy roketinin kalkış tarihi ve özellikleri PlayerUnknown’s Battlegrounds – PUBG Sistem Gereksinimleri The Walking Dead hayranları Twitter’ı ayaklandırdı Türkiye’nin en büyük şirketleri listesi yayınladı Android Şu Anda 2 Milyar Aktif Cihaza Sahip

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır