YouTube’da çevrimdışı izleme özelliği 125 ülkeye genişletildi

Ana Sayfa » Gündem » YouTube’da çevrimdışı izleme özelliği 125 ülkeye genişletildi
YouTube’da çevrimdışı izleme özelliği 125 ülkeye genişletildi

YouTube‘da çevrimdışı video izleme özelliği 125 ülkeye genişletildi.

Şirket uzun süredir çevrimdışı görüntüleme için video indirme imkanı sundu. Ancak bu özellik yalnızca belirli pazarlarla sınırlı kalmıştı. Şirket, o zamandan beri başta ülkemiz olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri ve Azerbaycan gibi ek pazarlarda bu özelliği kademeli olarak devreye soktu. Desteklenen ülkeler listesi başlangıçta yalnızca 16’yı içeriyordu. Ancak şu anda 125 ülkeden bahsediyor.

YouTube çevrimdışı izleme özelliğini kullanan ülkeler 109 ek ülke daha ekledi

Daha önce de belirtildiği gibi, bu özellik için desteklenen ülkeler listesi yalnızca Mısır, Malezya, Pakistan, Endonezya, Hindistan ve diğerlerini içeren 16 ülkeye sahipti. Bu liste şimdi 109 ek ülke ile güncellendi. Şuan bu özellik bu 125 ülkede sunuluyor demektir. YouTube‘un çevrimdışı video indirme işlevselliği, şirketin geçtiğimiz günlerde hafif YouTube Go uygulamasıyla aynı ülkeye yayılmış gibi görünüyor. Bu, bu ülkelerdeki kullanıcıların, hafif sürümünü kullanmayı veya videoları, uygulamanın tam sürümünde çevrimdışı görüntüleme için indirme seçeneğine sahip olduğu anlamına geliyor.

Kullanıcılar benzerlerin yanında dördüncü bir düğme görmeli, “İndir” yazan ve reklamı yapılan çalışmayan görüntülerden uzak durmalı. Bunlar genellikle istisna olarak sunulan reklamlar olabilir. Desteklenen ülkelerin tam listesi şu anda Google‘ın web sitesinde bulunmaktadır. Bu nedenle bu özellik ülkenizde canlı olup olmadığını merak ediyorsanız listeyi kontrol edin. Veya uygulamaya girip incelemede bulunabilirsiniz.

YouTube’da çevrimdışı izleme özelliği 125 ülkeye genişletildi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Google, Chrome şüpheli siteler için bildirim uzantısı yayınladı En iyi RAM 2018: PC’niz için en iyi bellekler Steam Kış İndirimleri Geliyor! Özdemir Bayraktar kimdir? Nereli ve ne iş yapar? Uber’e Rakip Japonya’dan Çıktı Türkiye’nin İlk Yerli Metrobüsü Üretildi

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır