Supercell’in Forumu Siber Saldırıya Uğradı

Ana Sayfa » Spor - Oyun » Supercell’in Forumu Siber Saldırıya Uğradı
Supercell’in Forumu Siber Saldırıya Uğradı

Popüler çevrimiçi oyunlardan bazıları olan Clash of Clans, Clash Royale gibi oyunların yapımcıları olan Supercell, forumdaki üyelerin hesap bilgileri ele geçirildi.

Dünyaca popüler oyun yapımcılarından birisi olan Supercell, forumu saldırıya uğradı. Bilgilere göre LeakBase tarafından sızdırılan bilgiler arasında kullanıcı adları, e-posta adresleri, IP adresleri ve şifrelenmiş parolalarla bir milyondan fazla kullanıcı hesabının ele geçirildiği söyleniyor. Supercell, Eylül 2016‘da yaşanan ihlali doğruladı ve kullanıcıları parola değiştirmeye çağırdı ayrıca oyun hesaplarının tehlikede olmadığını da belirtti.

Ayrıca bir yandan kullanıcıların parolalarını değiştirmeye teşvik etme amaçlı yaptığı eylemlerin yanı sıra kullanıcıların hesap bilgileri (e-posta, şifre vb.) diğer websitelerine ait olan hesaplarında aynı bilgileri içeriyorsa şifrelerini değiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Supercell’in Forumu Siber Saldırıya Uğradı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

Serkan20 Ocak 2017

forumdan banane hesaplarımıza bir sey olmasın

Yusuf Genç21 Ocak 2017

Girmişken Keşke benim hesabımın baninı da silselerdi 😀

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Google’ın CEO’su Pichai’ye Yıllık 200 Milyon Dolar Apple Güney Kore’de Mağaza Açacak Bilişim Vadisinde Son Durum Facebook, prim paylaşımı yapan sayfaları cezalandıracak En iyi klavyeler 2018 Twitch En Çok Takipçili Hesaplardan Birisini Kapattı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır