BMW elektrikli otomobil üretimini durdurdu

Ana Sayfa » Otomobil » BMW elektrikli otomobil üretimini durdurdu
BMW elektrikli otomobil üretimini durdurdu

BMW elektrikli otomobil üretimini 2020 yılına kadar durdurma kararı aldığını açıkladı.

Tüm elektrikli otomobillere olan talep artmaya devam ederken, birçok otomobil üreticisi artık parçalarını almak için modellerini piyasaya sürmek için acele ediyor. Ancak, tüm üreticiler acele etmiyor. Alman otomobil devi BMW elektrikli otomobil için 2020 yılına kadar seri üretilmeyeceğini söyledi. Şirketin, tüm elektrikli araçların üretimine girmeme kararının kesin bir nedeni bulunuyor.

BMW elektrikli otomobil üretimini neden durdurduğunu açıkladı

BMW, 2020 yılına kadar elektrikli otomobillerini seri üretmeyeceğini söyledi. Çünkü şu an sahip olduğu teknoloji, seri üretime yetecek kadar karlı değil. Bu şirketin genel müdürü tarafından ortaya çıkarıldı.

BMW‘nin hareketliliğin geleceğini tanımlayacak yeni nesil teknoloji üzerinde çalışmadığı gibi değil. 2013 yılında, i3 BMW‘yi piyasaya sürdüğü sahnede ortaya çıktı; o zamandan beri elektrikli otomobiller için daha verimli ve ölçeklendirilebilir bir platform üretmek için pilini, elektrikli motorunu ve yazılım teknolojilerini geliştirdi.

Yaklaşan i8 Roadster, dördüncü nesil elektrikli otonom teknolojisine sahip ve şirketin önceki versiyona göre yüzde 40 artış gösterdi. BMW CEO’su Harald Krueger, “Beşinci jenerasyonun daha rekabetçi bir maliyet olmasını beklemek istedik.” dedi. Şirket, dördüncü nesil ile büyümek istemediğini söyledi. BMW şu anda teknolojinin altıncı nesli üzerinde çalışıyor. Özellikle pil üretimi için seri üretim amacıyla üç haneli bir milyon euroluk yatırım yapıyor.

BMW elektrikli otomobil üretimini durdurdu - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Hindistan’da 5G bağlantısı denemesi gerçekleştirildi Samsung Yetkilileri Diz Çöküp Özür Dilediler! Snapchat, Yeni Özelliği İle 60 Saniyelik Snap Çekebileceksiniz! Samsung 49 inç büyüklüğünde oyun monitörü yaptı Rus hackerlar gözlerini finans şirketlerine diktiler App Store Büyük Rekor Kırdı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır