Canon yüksek kaliteli aynasız kamera için planları onayladı

Ana Sayfa » Teknoloji » Canon yüksek kaliteli aynasız kamera için planları onayladı
Canon yüksek kaliteli aynasız kamera için planları onayladı

Canon üst düzey, yüksek kaliteli ve bir aynaya sahip olmayan fotoğraf makinesi ortaya çıkartabilir.

Söylentiler, kamera markasının üst düzey bir aynaya sahip olmayan bir fotoğraf makinesine sahip olabileceğini iddia ediyor. Sony, şirketin önümüzdeki yıl piyasaya sürülmeye hazır olabileceğini tahmin ediyor. Şimdi Canon‘un bu röportajı DPreview ile yapılan son röportajına göre çok iyi teyit etmiş gibi görünüyor.

Canon yetkilileri yüksek düzeydeki aynasız kamera için planları olduğunu belirtti

Yayının birkaç şirket yöneticisiyle yapılan röportajda şirketin yüksek kaliteli yansıtıcı olmayan kameralar hakkında planları soruldu. Yöneticilere göre, “Canon‘da ‘tam bir çizgi stratejisi’ var. Bu, pazardaki tüm talepleri karşılamak istediğimiz anlamına gelir; dolayısıyla, bir EOS hiyerarşisini bir araya getiren, aynasız ve DSLR‘ye sahibiz. Müşteri taleplerini karşılamak için boşlukları doldurmak istiyoruz.” açıklaması yapılmakta.

Ayrıca, “EOS hiyerarşisinde farklı özelliklere sahip giriş seviyesinden profesyonellere kadar kameralarımız var. Yansıtmasız kameralar söz konusu olduğunda, giriş seviyesi modellerimiz var ve orta sınıf sınıfına yeni başladık. Bu, şirketin bu ürün yelpazesinde aynasız teknolojiden emin olduğu anlamına geliyor. ” sözlerinde bulundular.

 

Canon yüksek kaliteli aynasız kamera için planları onayladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Twitch, topluluk kurallarını güncelliyor Çin, VPN Kullanımını Yasadışı Kabul Etti Apple Music Türkiye’de öğrenci indirimi uygulaması başladı AMD Radeon FreeSync 2’yi Piyasaya Sürdü Güler Sabancı, dünyanın en güçlü kadınları arasındaki tek Türk 1 Yıl Gölde Kalan iPhone 4 Yeniden Çalıştı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır