Fortnite Battle Royale, 4 günde 1.5 milyon dolar kazandı

Ana Sayfa » Spor - Oyun » Fortnite Battle Royale, 4 günde 1.5 milyon dolar kazandı
Fortnite Battle Royale, 4 günde 1.5 milyon dolar kazandı

Fortnite Battle Royale, iOS üzerinden yayınladığı mobil versiyonuyla 4 günde 1.5 milyon dolar kazandı.

IOS için Fortnite Battle Royale sadece birkaç günlüğüne çıktı. Ancak oyunun 13 farklı ülkede grafiklerin üstünü çizdiği görülüyor. Ancak, grafiklere ek olarak, oyunun Epic için adil bir miktarda para çekmeyi başardığı görülüyor, ki bu da SensorTower’a göre dört gün boyunca 1,5 milyon dolar kazandı.

Raporda ayrıca, iOS‘ta bulunan diğer benzer başlıklara kıyasla, Fortnite iyi ve gerçekten rekabet hakim olduğunu iddia ediyor. Bu, Knives Out ve Survival of Rules gibi ilk dört gün süren 57.000 dolar ve 39.000 dolarlık rakamlarla karşılaştırıldı. Ancak genel olarak oyunlara kıyasla, Fortnite hala 4,9 milyon dolar kazanan Clash Royale ve 4,6 milyon dolar kazandıran Pokemon GO‘nun ardında.

Fortnite Battle Royale henüz davetiye ile oynanabiliyor ve Android cihazlar için yayınlanmadı

Bununla birlikte, Epic‘in sunucuların aşırı yüklenmemesini sağlamaya çalıştığı için Fortnite‘in hala davetli bir oyun olduğu belirtilmelidir. Bu, oyunun Epic için çektiği para miktarını potansiyel olarak artırabilecek bir miktar İtalyan oyuncuların hala oyunda yer almadığı anlamına geliyor. Yani oyun uygun sunucu şartlarını sağladığı ve davetiye sisteminin sona erdiği vakit hiç görülmedik şaşırtıcı bir kazanç grafiklerine sahip olabilecek potansiyele sahip. Davetiye sisteminin sona erdiği ve Android cihazlarda yayınlandığını da ele alırsak büyük bir değere atabileceği fark ediliyor.

Ayrıca Android‘de mevcut değil. Bu, kullanıma sunulduğunda, mobil cihazlarda Epic için büyük bir para kazancı olması durumunda şaşırmayacağımız anlamına geliyor. Ayrıca Tencent‘in PUBG‘si son zamanlarda mobilde yayınlandı. Bu yüzden hangi oyunun daha iyi olabileceğini görmek heyecan verici olacak.

Fortnite Battle Royale, 4 günde 1.5 milyon dolar kazandı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

anan05 Nisan 2018

bana da verin

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

ASUS, oyun telefonu çıkaracağını onayladı! Çin’e Devasa DDoS Saldırısı 227 Saat Sürdü Philips, Li-Fi teknolojisini test etmeye başladı Battlefield V eşli oyuncu özelliği ile geliyor Facebook Otomatik Video Oynatma, Ses Nasıl Kapatılır Apple Maps, drone yardımıyla geliştirilecek

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır