Google, Chrome şüpheli siteler için bildirim uzantısı yayınladı

Ana Sayfa » İnternet » Google, Chrome şüpheli siteler için bildirim uzantısı yayınladı
Google, Chrome şüpheli siteler için bildirim uzantısı yayınladı

Kısa bir süre önce Google, Chrome şüpheli siteler için bildirim uzantısı yayınladı.

İnternette ziyaret ettiğimiz her web sitesi güvenli olması söz konusu olamaz. Bazıları sadece reklamlarla dolu, gerçek içerik içermeyen, bazıları da onları ziyaret eden bilgisayarlara bulaşmaya hazır olan kötü amaçlı yazılımlarla dolu. Ancak, iyi haber şu ki, Google, kullanıcıların şüpheli olduğunu düşündüğü web sitelerini bildirmelerini sağlayacak yeni bir Chrome uzantısı başlattı.

Google, web sitelerini rapor ederek aslında web sitelerini aşağıya çekemez veya en azından hizmetlerini barındırmayan web sitelerini kaldıramaz; bu, kullanıcıların bağlantısını tıklamaları olasılığının daha düşük olduğu anlamına gelir. Google’ın ne kadar büyük olduğu göz önüne alındığında, yapılan değişikliklerin web sitelerinde etkili olabileceği ve olacağı konusunda hiçbir şüphe yok.

Chrome şüpheli siteler bildirme uzantısı nasıl kullanılır?

Google’a göre, “Simgeye tıklayarak, artık güvenli olmayan siteleri daha fazla değerlendirme için Güvenli Tarama’ya rapor edebilirsiniz. Site Güvenli Tarama listelerine eklenirse, yalnızca Chrome kullanıcılarını değil, diğer tarayıcıların kullanıcılarını ve tüm web sitesini de koruyacaksınız. ”Ek olarak Site Reporter adı verilir ve Chrome Web Mağazası üzerinden indirilebilir ve yüklenebilir. Chrome uzantılarını ekleme veya yönetmeyi bilmeyenler için, size nasıl daha iyi yönetileceğini öğreten kılavuzumuza göz atabilirsiniz.

Google, Chrome şüpheli siteler için bildirim uzantısı yayınladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Apple Watch, Face ID özelliği ile gelebilir Samsung katlanabilir akıllı telefonları gelecek yıl tanıtılacak Çin fosil yakıtın sonunu getirecek adımlar atıyor Android 8.0, Moto X4 Android One Edition’a geldi Antivirüs Programlarına Baş Kaldıran Milli Antivirüs Programı : Dev Secure ASELSAN’dan İnsansız Hava Aracı Avcısı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır