Hakan Ateş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Ana Sayfa » Kim Kimdir » Hakan Ateş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Hakan Ateş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Geçtiğimiz aylarda doların hızlı yükselişin arından açıklamada bulunmasıyla birlikte Hakan Ateş kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi aramalar yapılmaya başlandı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Anadolu Ajansı Finans Masası’nın sorularını yanıtlayan Hakan Ateş, “Mevduata el koymak ne demek? Böyle spekülasyonlara meydan verilmemeli. Türkiyemiz ve insanımız bırakın bu spekülatif hareketleri, çok ağır krizleri bile atlatacak dayanışma ruhuna sahip” açıklamasında bulunmuştu.

Hakan Ateş kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

1959 doğumlu olan Ateş, 2018 yılı itibari ile 59 yaşında. Eğitim hayatında TED Ankara Koleji’nde öğrenimini tamamladıktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme alanında Lisans eğitimini tamamlamıştır. Kariyerine 1981 yılında İş Bankası‘nda Teftiş Kurulu Müfettişi olarak başlayan ATEŞ, 1986 –1993 yılları arasında Interbank’ın çeşitli birimlerinde görev aldıktan sonra Merkez Şubeleri olmak üzere birçok ilde ve ilçede Şube Müdürlüğü yapmıştır.

Interbank‘ın Nakit Yönetimi Sistemini kurmuş ve 1993 yılında Merkezi Operasyon’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 1994-1996 yılları arasında Bank Ekspress‘te Mali İşler ve Operasyon’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmış ve Bank of America‘nın danışmanlığında Bank Express’in yeniden yapılandırılması projesini yürütmüştür.

Rusya‘da GarantiBank Moscow‘u kurmuş olup, 1996 Haziran ayından itibaren bir yıl boyunca burada Genel Müdür olarak görev yapmıştır. 1997 Haziran ayında DenizBank‘ta Kurucu Genel Müdür olarak başladığı görevine halen devam etmektedir.

Aynı zamanda DenizBank iştirakleri olan Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., Intertech A.Ş., DenizBank Moskova ve DenizBank AG Viyana‘da Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini sürdüren Hakan Ateş, 2015 yılında, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından Türkiye’ye Değer Katanlar Ödülü’ne layık görülmüştür. Hakan Ateş evli ve iki çocuk babasıdır. İyi derece İngilizce bilmektedir.

Hakan Ateş kimdir? Kaç yaşında ve nereli? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Battlefield 1’e Yeni Ek Paket Haftanın Film Önerisi #1 Fotoğrafları İçin Bölgedeki İnterneti Kesti Prenses Elif kimdir? Babası kim – nereli – ne kadar kazanıyor? Microsoft Student Partner Programı Başlıyor! Apple Mağazasına Büyük Soygun!

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır