Minecraft 74 milyon sayısıyla aktif oyuncu rekorunu kırdı

Ana Sayfa » Spor - Oyun » Minecraft 74 milyon sayısıyla aktif oyuncu rekorunu kırdı
Minecraft 74 milyon sayısıyla aktif oyuncu rekorunu kırdı

Minecraft hiç görülmemiş bir şekilde 74 milyon sayısıyla aktif oyuncu rekorunu kırdı.

PlayerUnknown’ın Battlegrounds ve Fortnite‘ın son birkaç aydır koyduğu sayılardan hepimiz etkilendi. PUBG düzenli olarak üç milyon eşzamanlı oyuncu çekiyor ve 25 milyondan fazla kişi Steam‘de sahipken Epic‘in aksiyon oyunu 40 milyon oyuncu ve kendi çapında 2 milyon eşzamanlı oyuncu rekoruna sahip.

Minecraft geçtiğimiz Aralık ayında 74 milyon sayısıyla aktif oyuncu rekorunu kırdı

Helen Chiang, dokuz yıldan fazla bir süredir Microsoft ile birlikte çalışıyor ve birden fazla konuma sahip. Son üç yıldır Minecraft ekibi ile birlikte çalışıyor. Chiang, geçenlerde oyun aylık aktif kullanıcılar için geçen ay yeni bir rekor kırdığını doğruladı. Minecraft‘ın yeni başkanı Chiang, oyunun Aralık ayında 74 milyon aktif kullanıcısına sahip olduğunu açıkladı. Toplamda oyunun 144 milyondan fazla kopyası satıldı. Chiang, açıklamasının devamında aktif kullanıcılar için Aralık ayında yeni bir rekor kırdıklarını söyledi. Ve bunun sonucunda şu anda 74 milyon aylık aktif oyuncuya ulaştıklarını belirtti. Bunlara ek olarak oyun güncellemeleri , oyuna geri dönen kişilerin kanıtı olduğunu yansıttı.

Minecraft 74 milyon sayısıyla aktif oyuncu rekorunu kırdı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Google Chrome reklam filtreleme özelliği nasıl çalışır? En iyi ücretsiz VPN hizmetleri 2018 Android Gboard Uygulamasına Emoji Algılama Özelliği Geldi Haftanın Film Önerisi #6 : Whiplash AirPod Kaybolduğunda Ortaya Çıkan Sorunlar Vodafone internet ayarları nasıl yapılır? (Android – iOS) 2019

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır