Samsung Android P güncellemesiyle Movie Maker’ı kaldırabilir

Ana Sayfa » Yazılım » Samsung Android P güncellemesiyle Movie Maker’ı kaldırabilir
Samsung Android P güncellemesiyle Movie Maker’ı kaldırabilir

Samsung Android P güncellemesinden sonra Movie Maker uygulamasını kaldırabilir.

Cep telefonlarımız aslında ceplerimize koyabileceğimiz bilgisayarlar. İnternette gezinmemize, oyun oynamamıza, arkadaşlarımızla sohbet etmemize, fotoğrafları düzenlememize ve videoları düzenlememize izin veriyorlar. Video düzenleme uygulamaları söz konusu olduğunda, Samsung‘un Movie Maker uygulaması gibi, seçim yapabileceğiniz birkaç tane var. Ancak Samsung, uygulamayı öldürecek gibi görünüyor.

Samsung Android P güncellemesi gelmeden önce uyarıyor

Raporlara göre, Android P güncellemesini takip eden süreçte Samsung onu öldürecek gibi görünüyor. Bu, uygulamanın, Android P‘nin piyasaya sürülmesinden sonra uygulamanın artık kullanılamayacağını bilgisi, uygulama başlatıldığında kullanıcıların aldığı iletilere göre ortaya çıktığı belirtiliyor.

Ayrıca, tüm projelerin silineceğini de belirtiyorlar. Bu da kullanıcıların dosyaları çok geç olmadan hızlıca dışa aktarmak isteyecekleri anlamına geliyor. Ancak Android P‘nin piyasaya sürülmesinin hala çok uzun bir yol alacağı söylenebilir.  Bu, son dakikaya kadar beklememenizi tavsiye etmemize rağmen, kullanıcılarına işlemleri bitirmeleri için biraz zaman verir. Bununla birlikte, muhtemelen telefonunuz için alternatif video düzenleme uygulamaları üzerinde araştırma yapmaya başlamak için iyi bir zaman.

Samsung Android P güncellemesiyle Movie Maker’ı kaldırabilir - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

CIA’nin dünyada erişmediği modem kalmamış! Google, Ülkelerden Kullanıcı Verilerine Erişimini Artırmak İstiyor Netflix ücretsiz deneme sürümü Türkiye’den kaldırıldı Facebook, Profil Resimleri İçin Yeni Özellik Test Ediyor 1.6 Milyon Clash Of Kings Hesabı Çalındı Instagram Bana Bir Soru Sor özelliği nasıl kullanılır?

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır