Xiaomi Black Shark ‘sıvı soğutmalı’ oyun telefonu açıklandı

Ana Sayfa » Teknoloji » Xiaomi Black Shark ‘sıvı soğutmalı’ oyun telefonu açıklandı
Xiaomi Black Shark ‘sıvı soğutmalı’ oyun telefonu açıklandı

Xiaomi Black Shark Android tabanlı oyun telefonu resmen açıklandı.

Alay ve sızıntılardan sonra, Xiaomi destekli Black Shark olarak da adlandırılan oyun tabanlı akıllı telefonunu resmen açıkladığı görülüyor. Bununla birlikte, Xiaomi‘nin el cihazlarının çoğu gibi, Black Shark sadece Çin piyasası için açıklandı. Bu yüzden, yakın zaman için diğer ülkelere piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

Xiaomi Black Shark oyun telefonunu önemli kılan özellikler neler?

Yeni başlayanlar için Xiaomi Black Shark, 2.8GHz hızına sahip bir Qualcomm Snapdragon 845 yongasetinin kullanıldığı mobil teknolojideki en yeni donanım tarafından desteklenecek. Ayrıca 6GB veya 8GB‘da sunulan RAM seçenekleri de bulunacak. Aynı zamanda oyun sırasında oluşan ısıyla mücadeleye yardımcı olacak bir sıvı soğutma sistemini de spor edecek.

Geri kalan özelliklerine gelince, Full HD çözünürlüğüyle 5,99 inçlik bir ekrana sahip olacak gibi görünüyor. Bu da Razer Phone‘un daha yüksek bir çözünürlüğe ve daha hızlı bir yenileme oranına sahip olduğunu düşündüğünüzde biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Bugün piyasadaki çoğu telefondan daha büyük bir 4,000mAh batarya var, ancak oyuna katılmayı planlıyorsanız şarj konusunda ekstra bir avantaj sağlar. 12MP ön ve 20MP arka kameraya sahip. Ayrıca parmak izi tarayıcısı ve “profesyonel mikrofon” ile arkada çift kamera olacak.

Xiaomi Black Shark ‘sıvı soğutmalı’ oyun telefonu açıklandı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Facebook Doğum Gününüzde Bağış Toplamanızı Sağlıyor Facebook Blue Whale Aramalarını Engelledi BTK’dan GitHub’a Erişim Engeli! Battlefield: Bad Company Xbox One’a Geliyor ABD vize başvurularında sosyal medya hesapları incelenecek Fortnite Battle Royale, 4 günde 1.5 milyon dolar kazandı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır