Yeni Samsung Notebook 9 fiyatları açıklandı

Ana Sayfa » Teknoloji » Yeni Samsung Notebook 9 fiyatları açıklandı
Yeni Samsung Notebook 9 fiyatları açıklandı

Yeni Samsung Notebook 9 dizüstü bilgisayarının fiyatları açıkladı.

Samsung yeni Notebook 9 dizüstü bilgisayarını geçen yılın Aralık ayında duyurdu.Yeni cihazlarla ilgili ayrıntıları açıklarken ABD’de satışa sunulduğunda ne kadar mal olacağını söylemedi. Bu dizüstü bilgisayarları satın almak için dört gözle bekleyenlerin, Samsung‘un yeni Notebook 9 modellerinin ne kadara mal olacağını ortaya çıktı denebilir. Yeni Notebook’ların fiyatları 1.200 dolardan başlıyor.

Samsung Notebook 9 dizüstü bilgisayarlarının özellikleri ve fiyatları ortaya çıktı

13 inçlik Notebook 9 Pen, Intel’e ait 16GB RAM‘e ve 512GB SSD depolama kapasitesine sahip 8. Nesil Core i7 işlemciye sahiptir. 1920×1080 piksel çözünürlüklü ekran, tek bir USB-C bağlantı noktası, microSD depolama alanı, Windows Hello kamera ve daha fazlasını sunuyor. Notebook, birden çok kullanım durumu için çeşitli modlara dönüşebilir. 1,399 dolar fiyatla satılıyor.

Samsung‘da kaleme sahip olmayan Notebook 9’un 13 inç modelini satacak. Bir Core i5 veya Core i7 işlemci ile sırasıyla 1,199 dolar ve 1,299 dolar satın alınabilir. İsteğe bağlı bir NVIDIA MX150 ayrı grafik çipi ile 15 inçlik bir model var. Bu modelin fiyatları da 1.299 dolar‘dan başlıyor.

Samsung Notebook 9 “en büyük ve en güçlü” pil ile gelecek

Şirket, bu yeni modellerin bir defterle birlikte gönderilen “en büyük ve en güçlü” pil ile geldiğini söylüyor. Samsung’un “sürekli açık güç” iddialarını ancak bu dizüstü bilgisayarlar gerçek dünya testlerine tabi tutulduktan sonra doğrulanabilir olsa da, iyi bir pil ömrü sağlamalıdır 75W Hexacell pil. Samsung’un yeni Dizüstü 9 dizüstü bilgisayarları 18 Şubat’tan itibaren ABD’de satışa sunulacak.

Yeni Samsung Notebook 9 fiyatları açıklandı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Youtube’dan Sosyal Sorumluluk Projesi! Snapchat Zaman Sınırlamasını Kaldırdı Facebook Silinen Herşeyi Geri Getirme Hack White 17 etkinliği 16-17 Aralık‘da katılımcılarını bekliyor! Instagram silinen mesajları geri alma 2018 – Veri kurtarma Logitech ve Multiplayer’dan Video Yarışması!

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır