YouTube gizli mod özelliğini test ediyor

Ana Sayfa » Yazılım » YouTube gizli mod özelliğini test ediyor
YouTube gizli mod özelliğini test ediyor

Ortaya çıkan yeni raporlara göre YouTube gizli mod özelliğini test ediyor.

Google’ın uygulamalarından bazıları temel olarak yaptıklarınızı takip etmeyen bir gizli mod ile gelir. Bu nedenle, herkese açık bir bilgisayarda bir tarayıcı kullanıyorsanız, Chrome‘da gizli moda geçtiğinizde size bazı mahremiyetler kazandırabilir. Artık Google‘ın Android‘de YouTube‘a gizli modunu genişleteceği anlaşılıyor.

Android Police raporuna göre, özellik, haberin görselinde ki gibi sadece bazı kullanıcılara görüldüğü ifade ediliyor. Nasıl etkinleştirileceği açık değil, ancak sunucu tarafında etkin bir şans bulunuyor, bu yüzden henüz görmüyorsanız, testin bir parçası olmak için seçilemediniz.

Ekran görüntüsündeki yazıda belirtildiği gibi YouTube‘da gizli modda gezindikten sonra gizli moddan çıktığınızda oturumunuzdaki tüm etkinliklerin silineceği anlamına geliyor. Dolayısıyla, herhangi bir video varsa, göz atma geçmişinizde görüntüleme imkanınız olmayacak. Gizli moda geçiş yaptığınızda mevcut oturumunuz dışında gizli bir oturum aktif olacaktır.

YouTube gizli mod özelliği nasıl aktif edilir?

Kullanıcılar uygulamanın Ayarlar, Geçmiş ve Gizlilik seçeneklerine gidebilir ve geçmişi izlememesi için gizli modu aktif edecek seçeneği seçebilir. Birçok konuda tercih edilebilir bir özellik olacağından kısa süre içerisinde özelliğin herkes için aktif olacağını düşünüyoruz.

YouTube gizli mod özelliğini test ediyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Nvidia Shield TV Pro 2017 Satışta Swarm’da Türkiye rekor kırarak globalde birinci oldu iPhone Hacklemenin Yolu Bulundu Pac-Man’ın Babası Hayatını Kaybetti Chrome, otomatik oynayan videoları kapatmanıza izin veriyor Android Pay Yeni Özelliklerle Kullanıcı Karşısına Çıkıyor

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır