Chrome 66, otomatik yürütülen içerikleri engelliyor

Ana Sayfa » Yazılım » Chrome 66, otomatik yürütülen içerikleri engelliyor
Chrome 66, otomatik yürütülen içerikleri engelliyor

Chrome 66 sürümü otomatik yürütme içeriklerini varsayılan olarak devre dışı bırakıyor.

Google Chrome, en yaygın kullanılan mobil tarayıcılardan biri olarak biliniyor. Google, kullanıcıların başka bir tarayıcıya geçmemelerini sağlamak için yeni özellikler eklemeyi sürekli olarak sürdürmekte ve isabetli özelliklere yer edindirmekte. Google şimdi web tarayıcısının en son sürümünü kullanıma sundu. Şimdi varsayılan olarak içeriği otomatik olarak oynatmayı engeller.

Chrome 66 sürümü ne gibi özellikler sunmakta?

Chrome 66, artık Windows, Linux, Mac, Android ve iOS için kullanıma sunuluyor. Tarayıcının masaüstü sürümü, varsayılan olarak tüm otomatik oynatma içeriği için otomatik engelleme sağlıyor. Bu, multimedya içeriği siteyi ziyaret ettiğinizde sesle otomatik oynatmaya başladığında sizi sık sık şaşırtan sitelerin artık sizi rahatsız etmeyeceği anlamına gelir. Chrome 66 ayrıca geliştiricilere ve genel güvenlik iyileştirmelerine yönelik yeni özellikler de sunuyor.

Bu özellik nihayet Google Chrome‘a ​​ulaştı. Şirketin başlangıçta, Ocak ayında Chrome 64 sürümü ile tanıtılması gerekiyordu. Ancak bu özellik, ürünün yayılmasını geciktirmeye karar verdi. Sonunda, tarayıcının masaüstü sürümüne Chrome‘un 66.sürümü ile ulaştı.

Yine de, otomatik olarak kapatılan içeriğin otomatik olarak varsayılan olarak engellenmeyeceğini unutmayın. Chrome‘un yeni versiyonu, yalnızca sesle otomatik oynatılan içeriği engeller. Sayfa yüklendiğinde oynatılmaya başlamaz.

Chrome 66, otomatik yürütülen içerikleri engelliyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Google, Terra Bella Uydusunu Planet Labs’a Satıyor Photoshop ile GIF nasıl yapılır? (Görsel Anlatım) Çocuklara Özel Arama Motoru Instagram silinen hesap nasıl geri alınır? Youtube’dan 4K Canlı Yayın Özelliği Twitter’dan Büyük Canlı Yayın Hamlesi!

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır