Eleaf iStick Pico Mega 80w Mod Set Ürün İncelemesi

Ana Sayfa » Tüketici Elektroniği » Eleaf iStick Pico Mega 80w Mod Set Ürün İncelemesi
Eleaf iStick Pico Mega 80w Mod Set Ürün İncelemesi

Teknolojik gelişmelere ayak uyduran ve teknolojinin son harikası olan Eleaf iStick Pico Mega 80w Mod Set, elektronik sigara tiryakilerine yeni bir haz hissettirmeye yönelik muhteşem bir ürün olmaktadır. Kullanıcılarına keyifli anlar yaşatabilecek olan bu ürün, her ayrıntının ve her kullanım kolaylığının düşünüldüğü bir ürün olmaktadır. Eleaf markasının ürettiği Pico büyük model elektronik sigara, kullanıcıların isteğine göre batarya ya da pil ile çalışma özelliğine sahiptir. 4 ml tank likit kapasitesi ile uzun ömürlü kullanımı olan bu ürün kullanıcılar için son derece cezp edici ve keyif verici bir elektronik sigara olmaktadır.

Özellikleri Nelerdir?

Standart Pico elektronik sigara modelleri ile kıyaslandığında 3 adet yedek coil özelliği ile ön plana çıkarak vazgeçilmez bir ürün olan Eleaf iStick Pico Mega 80w Mod Set, 18650 batarya ile çalışabilirken aynı zamanda tercihen ürün içerisinde yer alan aparat sayesinde 26650 piller ile bataryasız da çalışabilmektedir. Aynı zamanda akıllı mod özelliğine sahip olan bu ürünü daha detaylı incelemek ve satın almak için https://elektroniksigara.org/urun/eleaf-istick-pico-mega-80w-mod-set/  linkinden irtibata geçebilir, detaylı bilgi alabilir ve hem kolay hem de güvenilir bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ekleyen :Fahrettin KılıçTüm Yazıları İçin Tıklayınız

Eleaf iStick Pico Mega 80w Mod Set Ürün İncelemesi - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

En Lezzetli Yemek Tarifleri Bu Adreste! Samsung’dan AirPods’a Karşı Yeni Rakip : IconX GTA 5 İçin Pokemon GO Modu Geldi iPhone zil sesi değiştirme – Zil sesleri oluşturma Samsung QLED TV Standı Tasarlayanlara Ödül Verecek Apple iCloud, veriler için Google bulut hizmetlerini kullanıyor

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır