Apple cihaz değişimi nasıl yapılır? Cihaz değişim ücretleri

Ana Sayfa » iOS » Apple cihaz değişimi nasıl yapılır? Cihaz değişim ücretleri
Apple cihaz değişimi nasıl yapılır? Cihaz değişim ücretleri

Bu içerikte cihazını değiştirmek için Apple cihaz değişimi nasıl yapıldığını ve cihaz değişim ücretlerinden söz edeceğiz.

Apple markası telefonlar dünya genelinde kendine has bir rekabeti bulunmakta. Sahip olduğu işletim sistemi ve cihazları diğer üreticilerden hiçbirisi sahip değil. Bu nedenle marjinal bir konuma sahip. İnsanlar genellikle tasarımsal yönden beğenmesi sonucu tercih edilmesi şirketi büyük bir konuma taşıdı. Ancak bu durum şirketin donanımsal olarak kötü yapmaz ancak tasarım konusunda ne kadar iyi olduğunu görebiliyoruz. Ancak Türkiye içerisinde Apple cihaz onarımı veya değişimi sancılı bir durum.

Apple cihaz değişimi nasıl yapılır?

Apple cihaz değişimi için ilk olarak cihazımızın hangi sorunu olduğunu tespit etmemiz gerekiyor. Ancak bundan önce garanti durumunun mevcut olup olmadığını ve cihazımızı Apple yetkilisinin olmadığı bir yerde tamir işlemi yapılmaması gerekiyor. Aşağıdaki sorunlardan herhangi birini yaşıyorsanız genellikle bu konularda Apple cihaz değişim imkanı sunabiliyor.

  • Batarya sorunu (garanti sürüyorsa batarya değişimi ücretsiz oluyor)
  • Hoparlör ve ya mikrofon sorunu
  • Ön veya aka kameraya toz kaçması
  • Aşırı ısınma
  • Telefonun elma logosunda takılıp açılmaması (hasar yok ise)

Eğer yukarıdakilerden herhangi gibi bir sorun varsa ilk olarak Apple sitesinden randevu alıyoruz; BURAYA tıklayarak Zorlu Center‘ın ilgili sayfasına ulaşabilirsiniz. Randevuyu alarak Apple Store‘a gidiyoruz. Orada bulunan teknisyenlerden birisine check in yaptırıyoruz. Daha sonra sorununuz dinlenerek cihaz için çözüm aranıyor. Eğer kullanıcı hatası bir sorun varsa ücret talep ediyor. Eğer fabrika hatası var ise direk değişiyor. Cihaz genellikle yenisi yerine sorunun çözülmüş olduğu görülmekte.

iPhone ekran onarımı fiyatlandırması

Eğer telefonunuzda ekran sorunu dışında başka bir hasar oluşmuşsa diğer hasarlara bakmanız gerek. Tabi bu fiyat değişken olmakta. Daha fazla bilgile ulaşmak için BURAYA tıklayarak iPhone Servis Fiyatlandırması sayfasına ulaşabilirsiniz.

iPhone modeli Yalnızca ekran onarımı Diğer hasar
iPhone X 1.449 TL 3.699 TL
iPhone 8 Plus 869 TL 2.699 TL
iPhone 8 769 TL 2.399 TL
iPhone 7 Plus 869 TL 2.399 TL
iPhone 7 769 TL 2.099 TL
iPhone 6s Plus 769 TL 2.199 TL
iPhone 6s 769 TL 1.899 TL
iPhone 6 Plus 769 TL 2.199 TL
iPhone 6 669 TL 1.899 TL
iPhone SE, iPhone 5s,
iPhone 5c, iPhone 5
669 TL 1.299 TL
iPhone 4s “Diğer hasar” ücretine bakın 799 TL
iPhone 4 “Diğer hasar” ücretine bakın 699 TL

 

Apple cihaz değişimi nasıl yapılır? Cihaz değişim ücretleri - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Acun Google’dan Cezayı Yedi! Xiaomi, GoPro’yu satın alabilir! Apple Yakında 1 Trilyon Dolarlık Şirket Haline Gelecek Apple ürünlerinin ortalama ömrü açıklandı Bilim adamları kuantum verileri bir elmasın içine yerleştirdiler BMW araba abonelik hizmeti için pilot program başlatabilir

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır