Fotoğraftaki insanları silme özelliğine sahip uygulama yayında

Ana Sayfa » iOS » Fotoğraftaki insanları silme özelliğine sahip uygulama yayında
Fotoğraftaki insanları silme özelliğine sahip uygulama yayında

Eğer fotoğraftaki insanları silme özelliğine sahip uygulama arıyorsanız yapay zeka teknolojini kullanan bir uygulama şuan yayında.

Dünyada birçok insanın fotoğrafını çekmek için gittiği tonlarca güzel ve doğal nokta var. Bununla birlikte, çoğu turistik yer oldukça kalabalık olma eğilimindedir ve hepsi aynı fotoğrafı çekmeye çalışan turistlerle doludur. Bu genellikle, içinde fotoğrafın dikkatini dağıtabilecek kişi sayısı nedeniyle ideal olandan az olan bir fotoğrafla sonuçlanır.

Ancak, iyi haber şu ki, insanları fotoğraflardan silmek için kullanabileceğiniz bir uygulama var. Bye Bye Camera uygulaması çektiğiniz fotoğrafları insanlardan kaldırabilen bir uygulama. İyi Bir Şey Yap tarafından oluşturulan bu uygulama, nesneleri sınıflandırabilen ve fotoğraftaki bir kişiyi ana hatlarıyla tanımlayabilen YOLO gibi zaten çevrimiçi olan bazı yapay zeka araçlarını kullanır.

Fotoğraftaki insanları silme özelliğine sahip uygulama Bye Bye Camera sadece iOS platformunda

Artnome ile konuşan Do Something Good’s Damjanski’sine göre, “Uygulama herhangi bir özçekimin ve aynı zamanda kişinin kibirini ortadan kaldırıyor. Bye Bye Camera‘yı insanlık sonrası için bir uygulama olarak görüyorum. Karmaşık programların insan emeğinin yerine geçeceği ve bazılarının insan ırkını tartışacağı bir gelecek için kibar bir selam. Bir insanın bir Ai (evet, küçük “ben” nin kastedilen) perspektifinden ne olduğunu sormak ilginç mi? Bu durumda, daha önce etiketlenmiş verilere dayanarak bir kişiyi tanımlayan bir piksel koleksiyonu. Peki, maddi olmayan bir kişiyi tanımlayan bu verileri kim etiketler? Böyle masum bir küçük kamera uygulaması için pek çok soru. ” İlgilenenler için Bye Bye Camera sadece 3 dolar olarak fiyatı iOS cihazlarda mevcut.

Fotoğraftaki insanları silme özelliğine sahip uygulama yayında - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Instagram hesabı silme nasıl yapılır? Telefondan kalıcı silme BMW araba abonelik hizmeti için pilot program başlatabilir YouTube resmi sanatçı rozeti dağıtmaya başladı 100 Milyon Dolarlık Netflix Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı Facebook Uygulaması Şimdi 360 Derecelik Fotoğraflar Çekiyor Facebook’ta En Çok Beğeniye Sahip 10 Sayfa

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır