Apple garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Ana Sayfa » iOS » Apple garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır?
Apple garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Bu içerikte Apple garanti sorgulama işlemi nasıl yapılacağını kısa ve net bir şekilde aktarıyoruz.

Bir cihazın garanti durumu önemli bir husus arz etmekte. Bu Apple‘da olsa Samsung‘da olsa herhangi bir arıza veya fiziksel zararda cihazın garantisi bizleri büyük yükten kurtarır. Bu yüzden garantili ürünler seçmeye ve ona göre almaya karar vermeliyiz. Alacağımız ürünlerde birinci el veya ikinci el bakmaksızın garanti durumunu gözden geçirmeliyiz. Ayrıca bir ürünü satarken de garanti mevcut oluş durumuna ve ne kadar süresi kaldığına göre fiyat biçebiliriz. Bu nedenle garanti o ürünün geleceğinin teminatı olabilir. Bir şeyleri kontrol altında tutsakta neyin ne zaman gerçekleşebileceğini bilemeyiz.

Apple garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır?

İşlem son derece basit olmasıyla birlikte Apple birçok işlemini marjinal ve özenli tuttuğunu görebiliyoruz. Aşağıdaki adımları sırasıyla takip ederek basit işlemler sonucunda Apple garanti sorgulama işlemini tamamlamış olacağız.

  1. İlk olarak cihazımızın seri numarasını öğrenmeliyiz. Bunun için cihazımız dan Ayarlar>Genel>Hakkında bölümüne giriyoruz. Burada yer alan Seri Numarası’nı bir yere not edelim.
  2. Sonra BURAYA tıklayarak Apple‘ın “Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin” sayfasına geçiş yapıyoruz.
  3. Sayfada yer alan “Seri numarası girin” kutucuğuna not ettiğimiz cihazımızın seri numarasını giriyoruz.
  4. Aşağıdaki güvenlik doğrulamasını tamamladıktan sonra “Devam” butonuna tıklıyoruz.
  5. Karşımıza çıkacak olan sayfada  “Tahmini Son Kullanma Tarihi” kısmının altında Son Kullanma Tarihi cihazımızın garantisinin bitiş tarihi oluyor.

Apple garanti sorgulama işlemi nasıl yapılır? - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Indiana Jones 5 çekimleri gelecek yıl başlayacak Twitter üzerinden Uber’e binlerce destek geldi! Amazon Kendi Mesajlaşma Uygulamasını Açabilir Google Maps’e Yeni Güncelleme Ericsson 2018 İnovasyon Ödülleri için başvurular başladı Suriyeli mültecileri anlatan oyun: Bury Me, My Love

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır