Saldırı Sonrasında Sosyal Medya Yasaklandı

Ana Sayfa » Gündem » Saldırı Sonrasında Sosyal Medya Yasaklandı
Saldırı Sonrasında Sosyal Medya Yasaklandı

Rusya Büyükelçisi, silahlı saldırıya uğradıktan saatler sonra saat akşam 8 surlarında sosyal medya yavaşlatıldı.

Bildiğimiz üzere bugün gündeme oturan Rusya Büyükelçisi olan Andrey Gennadiyeviç Karlov, “Gezgin Gözüyle Kaliningrad’dan Kamçatka’ya Rusya” adlı konulu fotoğraf sergisinde, açılış konuşmasını gerçekleştirdiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Karlov, hayatını kaybettiği bildirildi. Bunun üzerine sosyal medyada gündem konusu olarak kısa sürede bir çok sosyal medya kullanıcısı paylaşımda bulundu.

Facebook kullanıcıları akşam 8 surlarında Facebook‘a giremediklerini fark ettiler. Fakat bazı kullanıcılar VPN, Poxy gibi araçlar ile giriş yapmayı başarabildiler. Diğer yandan diğer sosyal medya platformları olan Twitter‘da erişim engeli yedi. Saldırı görüntülerin yayılma riskinden dolayı YouTube‘da engel yemiş durumda.

GÜNCELLEMELER KONUNUN İÇİNE DAHİLDİR!

 

 

Saldırı Sonrasında Sosyal Medya Yasaklandı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Kredi ve Yurtlar Kurumu Siber Beyinleri Arıyor Kaspersky Lab ABD’deki bir ofisini kapatıyor Şuana Kadarki En Büyük Asteroid, Dünyaya Yaklaşıyor Logan Paul, YouTube’ın sınırlarını zorlamaya devam ediyor Apple iOS 11 Güncellemesiyle Gelecek En Önemli 11 Özellik Ünlü YouTuber iPhone X’i blender ile parçalayıp içmeye çalıştı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır