Apple orijinal video dizileri 2019 yılında yayınlanacak

Ana Sayfa » Gündem » Apple orijinal video dizileri 2019 yılında yayınlanacak
Apple orijinal video dizileri 2019 yılında yayınlanacak

Apple‘ın genişleyen orijinal TV dizileri listesi en az Mart 2019‘a kadar varmayacak.

Bir televizyon dizisi ya da bir film olsa da, Apple‘ın orijinal içerik oluşturmaya geldiğinde platformuna büyük isimler getirmeye çalıştığı bir sır değildir. Ancak, birçoğu, şirketin bu dizilerini görmeyi ne zamana kadar bekleyeceğini merak ediyor olabilir. Yapmamız için bir yıl beklememiz gerekebilir.

New York Times’ın bir raporunda, şirketle iş birliği yapan Cupertino şirketinin 2019 ya da muhtemelen en erken 2019 Mart ayında bir lansman yapmayı hedefledikleri söylenmekte. Söylediğimiz gibi, bu bir yıl kadar beklediğimiz anlamına geliyor. The New York Times’a göre, şirketin 2019 Mart‘ından başlayarak 12 yeni orijinal video dizisi yayınlaması bekleniyor.

Apple TV dizileri için yatırım konusunda Netflix’in gerisinde kalıyor

Geçen yıl, Wall Street Journal’ın Apple‘ın orijinal videoya atmak için 1 milyar dolar ayırdığını ve şimdi daha fazla harcama yapacağını açıkladığını bildirdi. Ama neredeyse bir trilyon dolarlık pazar değerine sahip bir şirket için birkaç milyar dolar ne kadar önemlidir? Bir milyar dolar çok büyük bir yatırım gibi görünebilir. Ancak Netflix‘in liderliğini sürdürmek için ne kadar harcadığıyla kıyaslandığında daha önde ilerlemekte. Üç aylık kazançları düşünüldüğünde, video akışı hizmeti, orijinal içerikte 8 milyar dolara kadar harcama yapmayı planladığını duyurdu.

Apple‘ın yalnızca içeriğinin 2019’da başlatılmasını planladığını var sayarsak, bu, hizmetle ilgili herhangi bir duyurunun muhtemelen daha sonraki bir tarihte olacağı anlamına gelir. Bu, muhtemelen çok yakında herhangi bir şey duymayı beklememiz gerekmediği anlamına geliyor. Yani 1 yıl süreyle yeni bir haber alınamayacak gibi. Şirketin üzerinde çalıştığını bildiğimiz diğer şovlar şunları içermekte;

Apple bilinen TV dizileri

Apple bilinen TV dizileri

Apple orijinal video dizileri 2019 yılında yayınlanacak - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Cingöz Recai Filminden İlk Teaser Yayınlandı ! Google Play 2017 yılının en iyi uygulamalarını açıkladı Game of Thrones, 7. Sezonuna Ait İlk Fragmanı Yayınlandı Cumali Ceber İlk Haftasında Rekor Kırdı WhatsApp Yeni Güncellemeyle YouTube Videoları Sohbette Doğrudan Oynatılacak Almanya, Mark Zuckerberg Hakkında Soruşturma Başlattı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır