Black Mirror 5.sezon Netflix tarafından doğrulandı

Ana Sayfa » Gündem » Black Mirror 5.sezon Netflix tarafından doğrulandı
Black Mirror 5.sezon Netflix tarafından doğrulandı

Black Mirror 5.sezonu Twitter üzerinden Netflix tarafından doğrulandı

Herkesin sevdiği dystopian kurgu programı Black Mirror, beşinci sezon için yenileniyor. Netflix, Twitter’da dizinin sezon 5 ile ilgili haberi doğruladı ve “Be Right Back” etiketli bir şifreli teaser paylaştı. Dizinin dördüncü sezonu geçen sene Netflix‘te piyasaya çıktı, bir sonraki sezondan biraz önce olacak serbest bırakılmaya hazır.

Dizi, Charlie Brooker ve yönetici yapımcı Annabel Jones‘tan bu gösteriyi İngiltere’nin Channel 4‘ü ile başlattıktan sonra aldı. Üçüncü ve dördüncü sezonlarda daha sonra çevrimiçi akış servisiyle ilgili ilk tanıtım yapıldı. Şimdiye kadar yaklaşan sezon hakkında çok fazla bilgi gösterilmedi, ancak bu beklenen bir şey. Normalde, dizinin önümüzdeki sezonunda piyasaya sunulacak aylarda nelerin dahil edileceğine dair pek fazla bilgi almıyoruz.

Black Mirror 5.sezon kaç bölümden oluşacağı henüz bilinmiyor

Dizinin sezon 5’in distopya kurmaca sınırlarını daha da ileri götürmeye çalışacağından eminiz. Charlie Brooker‘in antoloji serisinin dördüncü sezonunda robotik köpekler, kalma uygulamaları ve daha fazlası gibi konular ele alındı. Netflix‘in şu ana kadar ortaya koymadığı şey; dizinin bir sonraki sezonunun piyasaya sürülmesi ve beşinci sezonda kaç bölüm olacağı.

 

Black Mirror 5.sezon Netflix tarafından doğrulandı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Instagram en çok takipçisi olan ünlüleri açıkladı Android P, kötü amaçlı yazılımların izlemesini engelleyecek Chrome 56 Yeni Özelliklerle Geliyor Snapchat Zaman Sınırlamasını Kaldırdı Bağlandığı Wi-Fi yüzünden 100 bin euroluk Bitcoin’ini kaptırdı GameX 2017 için Bilet Satışları Başladı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır