BTKariyer Günleri katılımcılarını bekliyor

Ana Sayfa » Bilim - Çevre » BTKariyer Günleri katılımcılarını bekliyor
BTKariyer Günleri katılımcılarını bekliyor

Sayfa içeriği

BTKariyer Günleri Nedir?

BTKariyer Günleri teknoloji yoğun sektörlerde faaliyet gösteren öncü firmaların üst düzey yöneticileri ve başarılı genç girişimcileri ile üniversite öğrencileri ve genç profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Sektör liderlerinin ilham verici kariyer öyküleri ile her ay düzenlenecek olan BTKariyer Günleri öğrencilere ve genç profesyonellere iş dünyasının önemli isimleriyle buluşma fırsatı sunmasının yanında, kariyer planlama, geleceğe yönelik yol haritası oluşturma, staj ve istihdam olanakları, teknoloji yoğun sektörlerde nitelikli insan gücü hakkında bilgi edinme ve girişimler için yeni fırsatlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenmektedir.

Programa katılım ücretsiz olup, katılımcılara Online Katılım Belgesi verilecek, staj ve istihdam fırsatları sağlanacaktır.

Kimler Katılabilir?

BTKariyer Günleri Programı lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile genç profesyonellere yönelik olup, yaş sınırı bulunmamaktadır.

Nasıl kayıt olabilirim?

Kontenjanla sınırlı olan BTKariyer Günleri programına Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun Etkinlik Sayfasında yer alan linke tıklayarak TC Kimlik numaranız ile gerekli adımları takip ederek, özgeçmiş formunu doldurduktan sonra Ön Başvurunuzu yapabilirsiniz. Kesin Kayıtlar 1 – 5 Ocak 2018 tarihleri arasında tarafınıza eposta/SMS ile bildirilecektir.

Ekleyen :Fahrettin KılıçTüm Yazıları İçin Tıklayınız

BTKariyer Günleri katılımcılarını bekliyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Samsung, Türkiye’de Okul ve Hastane Yapacak! Philips, Li-Fi teknolojisini test etmeye başladı Instagram akış yenilenemedi hatası çözümü 2019 Samsung’dan modüler tasarıma sahip ArtPC serisi Bir Türk vatandaşı Google Translate hizmetine dava açtı Samsung Türkiye, engelli çocukları destekleyecek

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır