KFC tek başına yapabileceğiniz drone hediye edecek

Ana Sayfa » Gündem » KFC tek başına yapabileceğiniz drone hediye edecek
KFC tek başına yapabileceğiniz drone hediye edecek

KFC yeni bir hediye kutusunda tek başına yapabileceğiniz drone hediye edecek.

Şirket, bazı şirketler gibi kutularına sürprizler paketlemeyi çok sevdiği söylenebilir. Yıllar geçtikçe şirket, powerbank, one-click button(Amazon’un sipariş düğmesi gibi), Bluetooth oyun denetleyicisi ve hatta sınırlı sayıda akıllı telefon dağıtmıştı. Şimdi, şirket, alacağınız kanatlı tavuğun yanında sürpriz bir kutuda kendiniz hazırlayabileceğiniz bir drone parçaları hediye edecek.

KFC drone paketinde neler yer alıyor?

Şirket, yeni bir ürün üzerinde durdu ve sınırlı sayıdaki el yapımı drone hediyelerine birkaç gün sonra başlayacak. Dünyaca ünlü fast food restaurant zinciri olan KFC, “Smoky Wings” menüsüyle birlikte özel kesilebilir bir kutu olarak el yapımı drone ları hediye edecek. Kutunun üst katmanı, drone tabanı için kesiktir. Kutuyu açtığınızda, drone un kanat, motor ve anakart gibi farklı parçalarını 380mAh‘lik bir pil ile birlikte bulacaksınız. Drone montajı ve bağlanması hakkında bir el kitabı da bulunmakta ve ayrı olarak video olarak da internet üzerinde yer almaktadır.

KFC drone u nerelerde bulunacak?

Bizleri üzecek olan kısım ise KFO, Smoky Wings menüsü ile birlikte gelecek ve eğer şanslıysanız, 25 Ocak ile 26 Ocak arasında seçkin mağazalarında bu özel paketi alacaksınız. Delhi-NCR, Mumbai, Bangalore, Chennai, Haydarabad, Kolkata, Chandigarh, Pune ve Kochi. Ancak şirket, herkesi düşünerek önümüzdeki hafta resmi web sitesinde ürünü piyasaya sürmeyi planlıyor.

KFC tek başına yapabileceğiniz drone hediye edecek - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Scooby Doo Papa videoları sosyal medyayı kasıp kavuruyor Twitter bu yıl terörle mücadelede 300.000 hesabı askıya aldı KOSGEB desteklenen sektörler – Güncel liste 2019 Microsoft’un Online Güvenlik Anketi Açıklandı Facebook, Messenger’a Konum Paylaşma Özelliği Getirdi Facebook iş başvuru özelliğini 40 ülkeye genişletiyor

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır