Sony VISION-S elektrikli otomobil konseptini tanıttı

Ana Sayfa » Gündem » Sony VISION-S elektrikli otomobil konseptini tanıttı
Sony VISION-S elektrikli otomobil konseptini tanıttı

Sony VISION-S elektrikli otomobil konseptini CES 2020 fuarında tanıttı.

Sony‘i düşündüğünüzde PlayStation‘ı düşünebilir ya da Walkman‘ı düşünebilir. Daha da düşünürsek kulaklık veya hoparlör düşünebilir ya da kameralarını düşünebilirsiniz. Bununla birlikte, CES 2020‘de şirket, VISION-S adı verilen bir konsept elektrikli otomobili tanıtarak hepimizi şaşırtmayı başardı.

Şimdi, bunun Sony‘nin kendi arabalarını yapmaya başlayacağının bir işareti olup olmadığını merak etmeye başlamamalıyız. Çünkü henüz prototip olduğu için üretime geçip geçmeyeceği söylenemez. Bunun yerine, VISION-S, şirketin farklı bölümlerindeki çeşitli teknolojilerin bir şekilde otomobilin içine dahil edildiği, bir şirket olarak güçlü yönlerini göstermesi daha mantıklı duruyor.

Sony VISION-S elektrikli otomobil konsepti üretime geçebilecek mi?

Örneğin, otomobilin içinde ve dışında çok sayıda sensör bulunuyor. Ayrıca, 360 derecelik ses ve daha fazlası gibi özelliklerde araçta kullanılan geniş ekran ekranlar da olacak ve bunların hepsi, Sony‘nin bilinen güçlü yönlerini ve ürünlerini sergiliyor.

Şirketin bu konsepti gerçeğe dönüştürmek için sektördeki çeşitli ortaklarla çalıştığı ve Bosch, Continental, Genetex, Magna ve NVIDIA gibi ekiplerle çalıştıkları söyleniyor. Bununla birlikte, dürüst olmak gerekirse, gelecekte bir gerçekliğin gerçekleştiğini görmemenin çok güzel ve çarpıcı bir prototip olduğu söylenebilir.

Sony VISION-S elektrikli otomobil konseptini tanıttı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Qualcomm, Açık Bulanlara 15 bin Dolar Ödül Verilecek IEEE Kocaeli Üniversitesi F5 Days başlıyor! Steam Key nedir? Steam Key nasıl kullanılır? Yeni Lityum İyon Pil Teknolojisi Mark Zuckerberg’in Hesaplarından Birisi Yine Ele Geçirildi! Google, 1,27 Milyar Dolarlık Vergi Ödemekten Kurtuldu

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır