FoxCon’18 etkinliği çok yakında başlıyor

Ana Sayfa » Gündem » FoxCon’18 etkinliği çok yakında başlıyor
FoxCon’18 etkinliği çok yakında başlıyor

Bu sene 2.si düzenlenecek olan FoxCon etkinliği 17 Mart saat 10.00’da Ankara‘da meraklılarını bekliyor.

Etkinliğin yapılacağı yer ise Ankara‘nın büyük otellerinden biri olan JW Marriott olarak belirlendi. Birbirinden eğlenceli etkinlikler ve yarışmalar sizleri bekliyor olacak. 2015 yılından bu yana düzenlenen etkinlikte birçok etkinlikle birlikte kar amacı gütmemekte bu nedenle düzenlenen etkinliklerin çoğu ücretsiz olup ücretli olanlar da yapılan masrafları karşılamak üzere makul fiyattadır.

Bu yıl gerçekleştirilecek olan FoxCon’18, bünyesinde hangi etkinlikleri barındırmakta?

Bu etkinlikleri saymak gerekirse ödüllü cosplay yarışması, dizi-film-anime ve çizgi roman içerikli bilgi yarışmaları, FRP masaları, karaoke ve Just Dance sahneleri, tarot ve kahve falı, cosplayerlar için profesyonel fotoğraf çekimleri ve ödüllü miniquestler. Cosplay yarışmasının jürileri ise Valennia Cosplay, Anzujaamu, Ophelia Cosplay olacak. Ödül havuzu toplamda 1000 ₺’yi bulacak. Ayrıca FoxCon davetliler için sınırsız alkolsüz içecek imkanı sunuluyor. Fuara giriş ücreti 20₺ olarak belirlenmiş.

Etkinlik alanında birçok firma da standartıyla yer alıyor. Bunlar: Ankara Arkabahçe Çizgi Roman Dükkanı, ZID, PawMade Store, Tama Shop, 13 Aksesuar, Habs Ticaret ve daha fazlası katılımcılar için orada olacak.

Bünyesine cosplay yarışması, dizi-film-anime ve çizgi roman içerikli bilgi yarışmaları gibi birçok etkinlikle karşımıza çıkan FoxCon etkinliği yakın tarihte başlayacak olmasıyla birlikte etkinlik programı da netleşti. Etkinlik programı ise şöyle :

FoxCon 2018 etkinlik takvimi

Etkinlik hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak ve iletişim kurmak istiyorsanız resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

FoxCon’18 etkinliği çok yakında başlıyor - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Apple Yeni Güncelleme İle 911 Adlı Ciddi Hatayı Düzeltti Akıllı Telefon Kullanım Yaşı 9’a Geriledi Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı Sona Erdi Samsung Galaxy Note 8’e Ait Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı Facebook 166 Bin Dolar Ceza Ödeyecek Sony’nin Xperia X Compact’ına Rakip Sharp’tan

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır