Yeni Apple iPad artık mağazalarda mevcut!

Ana Sayfa » Gündem » Yeni Apple iPad artık mağazalarda mevcut!
Yeni Apple iPad artık mağazalarda mevcut!

Yeni Apple iPad‘e merakınız varsa, artık mağazada mevcut olduğunu öğrenmek ilginizi çekebilir. Şu anda bir Apple Store‘a gidebilir ve şirketin en son 9.7 inç iPad‘ine sahip olabilirsiniz. Şirket, tableti bu haftanın başında eğitim odaklı etkinliğinde açıkladı. Geçen yılki 9.7 inçlik iPad‘in devamı bir şeklinde satışa sunuldu denebilir.

Şirketin perakende mağazaları ve Best Buy konumlarının her ikisi de müşterilere her iki yere girip yeni iPad‘i satın alabilecekleri stoğa şuan da sahip. Ancak her Apple Store için bu stok durumu  mevcut mu bilinmiyor. Şirketin A10 Fusion işlemcisiyle desteklediği yeni 9.7 inçlik iPad, Apple Pencil ile desteklediği ilk Pro olmayan iPad‘i değil. Çünkü şirket bu tableti eğitim pazarında hedefliyor.

Yeni Apple iPad A10 Fusion işlemcisiyle performans artışı vaat ediyor

Yeni çip, yüzde 40 performans artışı ve grafik performansında yüzde 50 iyileşme vaat ediyor. Tablette ayrıca bir FaceTime HD kamera ve arkada 8 megapiksel kamera bulunuyor. Apple, bataryanın tek bir şarjla on saate kadar süreceğini iddia ediyor. Apple Pencil adı verilen Stylus kalemi, 99 dolar karşılığında ayrı bir aksesuar olarak satılacak. Artık tableti basınç ve eğim hassasiyeti ile çekmek için kullanılabilir.

Gümüş, uzay grisi ve altın renk alternatifleri ile kullanıcı karşısına çıkıyor. Diğer alternatiflerine biçilen fiyatlardan söz edilirse yeni iPad, 32 GB depolama alanına sahip Wi-Fi ve LTE modelleri için 329 dolar ve 459 dolardan başlıyor.

Yeni Apple iPad artık mağazalarda mevcut! - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

 acheter followers

RASTGELE İÇERİKLER

Orkun Işıtmak Binlerce Abone Kaybetmeye Başladı Samsung Galaxy Note 8’e Ait Yeni Sızıntılar Ortaya Çıktı Qualcomm, iPhone üretiminin yasaklanmasını istedi Instagram, Uygunsuz Yorumları ve İstenmeyen Paylaşımları Gizliyor Bosch, Termoteknoloji İnovasyon Merkezi Açtı iOS 10.3 Beta 1 Test Kullanıcıları İçin Yayınlandı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

Webtakibi - Tüm Hakları Saklıdır